MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kocamın Ailesi yeni sezonu 52. bölümüyle başladı

Kocamın Ailesi yeni sezon ilk bölümüyle dün akşam izleyici karşısındaydı. Samimi konusu, usta oyuncularıyla adından söz ettiren Kocamın Ailesi'nin 52. bölümünde büyük sürprizler vardı. İşte, Kocamın Ailesi son bölümünde yaşananlar!

Sevilen aile dizisi Kocamın Ailesi yeni sezona iddialı bir dönüş yaptı. Samimi hikayesiyle dizi severlerin gönlünde taht kuran dizinin 52. bölümüyle yeniden ekranlara merhaba dedi. Ar Apartmanı'nda yaşanan olayları kimi zaman hüzünlü kimi zamansa eğlenceli bir şekilde ortaya koyan Kocamın Ailesi'nin yeni sezon 52. bölümünde Rıza'nın aileye girişi Tarık'ın geçmişindeki en büyük karanlığı aydınlattı.Başrollerini Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Ayşenil Şamlıoğlu, Erman Okay, Durul Bazan, Cengiz Bozkurt, Füsun Kostak, Yeşim Salkım, Kenan Bal, Beren Gökyıldız ve Yıldız Kültür gibi isimlerin paylaştığı Kocamın Ailesi 52. bölümü ile 7 Ekim Çarşamba akşamı ekrana geldi.

KOCAMIN AİLESİ 52. BÖLÜM ÖZETİ

Kocamın Ailesi yeni bölümünde; Ar ailesi genişledi! Yaşanan acı olaylar onlara yeni mutlulukların kapısını açtı. Miray en zorlu sınavını vermeye hazırlanıyordu. Pelin, ailesine katılacak küçük ferdin hayalini kurarken, bizimkilerin sürpriz şekilde aileye dahil olan yeni üyeye vereceği tepki merak konusuydu. Rıza'nın aileye girişi ise, Tarık'ın geçmişindeki en büyük karanlığı aydınlattı: Tarık'ı kim kaçırdı? 25 yıldır evlat hasretiyle yanan Ar ailesine bu büyük kötülüğü kimler neden yapmıştı? Tarık'ı kim neden kaçırmıştı?

KOCAMIN AİLESİ KADROSUNDA YENİ İSİMLER

Ar Apartmanı'nda yaşananları eğlenceli bir şekilde ortaya koyan dizinin 52. bölümünde izleyicileri birçok sürpriz bekliyordu. İkinci sezonunda oyuncu kadrosunda yeniliklere giden Kocamın Ailesi'nde sürpriz isimler bulunuyor: Barış Murat Tuna, Cengiz Bozkurt ve Elif Çakmak yeni sezonda diziye katılan isimlerden.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler