MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kocamın Ailesi son bölümü ekrana geldi

Ekranların sevilen dizisi Kocamın Ailesi 21. bölümü izleyici karşısına çıktı. 21. bölümde Mukadder şüphelerinin peşinden gitti.

Büyük bir ilgiyle izlenen Kocamın Ailesi son bölümü Fox Tv'de ekrana geldi. Kocamın Ailesi 21. bölümde Ar ailesinin başına yeni işler açıldı. Yeni bölümde evden çıkarılmak istenen Tarık, gurur yaptı. Artık Ar ailesi gitmesini istemese de evden ayrılmaya karar verdi. Yeni bölüm 20.00'de izleyici karşısına çıktı.

Keyifli anlar yaşatan dizi Kocamın Ailesi 21. bölümde Mukadder, şüphelerinin peşinden gitti, bir oğlunu daha kaybetmek istemeyen Mukadder, bunun için bir savaş içerisine girdi. Diğer yandan Fatih ile Miray, kaderin onları bir araya getirdiği yerde kozlarını paylaştı. Zafer, Tülay'la ilgili gerçekleri öğrendi. Zafer, kızı Tülay'la yaptığı konuşmada son sözü sert bir şekilde dile getirdi. Mukadder'in Kocamın Ailesi son bölümde yaptığı hesaplaşma, kimsenin beklemediği bir bedel ödemesine neden oldu.

Geçen bölümde başı belaya giren Fatih'e 21. bölümde ne olacak merak konusu oldu. Engin'in Tarık'ın Ar Ailesi'nin gerçek oğlu olduğunu öğrendiği haberi bu bölümde ne gibi gelişmelere sahne olacak? Kocamın Ailesi dün 20.00'de Fox Tv'de ekrana geldi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler