MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kocamın Ailesi son bölümde Şeniz'e büyük tehdit

Kocamın Ailesi 47. bölümü izleyenlerinin karşına sürprizlerle dolu bir bölümle geçti. Kocamın Ailesi son bölümde Rıza'nın tehditi Şeniz'i çıldırttı.

Kocamın Ailesi 47. bölümü sürpriz gelişmeleriyle ekrana geldi. Ar Apartmanı'nda yaşanan günlük olayları ekrana aktaran Kocamın Ailesi son bölümünde Güneş'in Ar Apartmanı'nda oturmak istememesi Tarık'ı zor durumda bırakırken, Şeniz'in başı eski aşkı yüzünden belaya girdi. Başrollerinde Gökhan Alkan, Yıldız Kültür, Yeşim Salkım, Buse Arslan rol aldığı dizinin son bölümünde Gazanfer'in Amerika hayali Ar Ailesi'ni karıştırdı. Hem merak ettiren hem de güldüren Kocamın Ailesi 46. bölümü yeni gelişmeleriyle 28 Mayıs Perşembe akşamı izleyenleriyle buluştu.

KOCAMIN AİLESİ 47. BÖLÜM ÖZETİ

Kocamın Ailesi 47. bölümüne Gazanfer'in Nazan ile Amerika'ya yerleşme haberi damga vurdu. Ailesi ve sevdiği kadına arasında sık sık arada kalan Tarık ise bu kez Güneş'in farklı bir yerde oturmak istemesi yüzünden zor durumda kaldı. Kocamın Ailesi son bölümünde Tülay'ın kendi ayakları üzerinde durmak istemesi, Hakan'ın kıskançlık krizleri geçirmesine neden oldu. Dizinin sevimli aşıkları Can ve Gülay çifti arasında da kıskançlıklar başladı. Can'ın iş bulmasını isteyen Gülay, neredeyse bu talebinden pişman oldu Çünkü; Can Gülay'a özel dersler yüzünden fazla zaman ayıramadı. Uzun süredir ayrı kalan Miray ve Fatih ise aşklarını dolu düzgün yaşamaya devam etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler