MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kocamın Ailesi'nin Tarık'ı kardeşiyle ilişki yaşıyor

Kocamın Ailesi'nin başrol oyuncusu Gökhan Alkan, dizideki en küçük kardeşi Miray ile yakalandı. Gökhan Alkan-Seray Kaya çifti: O kadar kaçıp saklandık, nasıl oldu da bizi yakaladınız? Şimdi herkes ilişkimizi öğrenecek!" diyerek tepki gösterdi.

Kocamın Ailesi dizisinin Tarık'ı Gökhan Alkan ve Miray'ı Seray Kaya, başbaşa yemek yerken objektiflere takıldı. Bir süredir aşk yaşadıklarını ama birlikteliklerini henüz kimsenin bilmediğini dile getirenGökhan Alkan-Seray Kayaçifti: O kadar kaçıp saklandık, nasıl oldu da bizi yakaladınız? Şimdi herkes ilişkimizi öğrenecek!" diyerek tepki gösterdi. Kocamın Ailesi dizisinde Tarık'ın 3 kızkardeşinden biri olan Miray'ı canlandıran Seray Kaya geçtiğimiz perşembe günü yayınlanan 47.bölüm itibariyle diziye veda etmişti.

Kocamın Ailesi'nde yaşanan bu ani ayrılık haberini dizinin yapımcısı Banu Akdeniz instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. "Yeni Miray mı gelecek yoksa Güneş rolü benzeri yeni bir karakter mi yaratılacak?" sorusu merak edilirken, yapımcı Banu Akdeniz ise yaptığı açıklamada gelecek sezona Miray için yeni bir oyuncu bulunacağını açıklamıştı. Bu ani ayrılığın başarılı yapımı nasıl etkileyeceği, konuşulurken. İkilinin birlikte yakalanması, akıllara, "Sevgili oldukları için mi diziden çıkarıldı?" sorusunu getirdi.

GÖKHAN ALKAN KİMDİR?

1987′de göçmen bir ailenin oğlu olarak dünyaya gelen Gökhan Alkan, Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri Öğretmenliği lisans ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret - Pazarlama ön lisans bölümlerinden mezun olmuştur. Ünlü oyuncu, Lise ve üniversite yıllarında aktif olarak tiyatro gruplarında çalışmalar yapmıştır. Bunun yanı sıra birçok mekanda canlı müzik performansları sergilemiştir. Oyunculuk eğitimini MSM Actor Studio' da alan Gökhan Alkan, mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda 2 sezon oynamıştır, bir süre sonra kendi tiyatrosunu kuran Gökhan Alkan, büyük çıkışını Kocamın Ailesi ile yapmıştır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler