MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Komedi Türkiye son bölüme Şahin Irmak damga vurdu

Ekranların kahkahaya boğan yarışması Komedi Türkiye eğlenceleri anları ile izleyicilere keyifli bir gece yaşattı. Gülse Birsel ve Gani Müjde'nin kaleme aldığı skeçlerin canlandırıldığı Komedi Türkiye son bölüme haftanın konuğu Şahin Irmak damga vurdu.

Skeçleri ve eğlenceli jürisi ile büyük beğeni toplayan Komedi Türkiye bu hafta da izleyenleri ekranları başına kitledi. Yedi amatör komedyen, Gülse Birsel ve Gani Müjde'nin kaleme aldığı skeçlerde tüm hünerlerini sergilediler. Kendilerine eşlik edecek yardımcı oyuncular: Tuğba Çom, Öznur Serçeler, Diren Polatoğulları, Seda Fettahoğlu ve Ünal Yeter olacak. Ekibe hem sahne arkasında ve hem de sahnede eşlik edecek ünlü oyuncu koçları ise Bartu Küçükçağlayan, Ömür Arpacı, Derya Karadaş, Murat Akkoyunlu ve her hafta bir başka ünlü konuk oyuncu koçu... Bu haftanın konuğu Şahin Irmak oldu.

Amatör komedyenler başrollerini oynadıkları kısa skeçleriyle, Gülse Birsel, Gani Müjde ve Haluk Bilginer'in karşısında en iyi performanslarını gerçekleştirmeye çalıştılar. Komedi Türkiye'de bu hafta da izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatan skeçler; Spartalılar Dayanışma Derneği, Fotokopici, Bağımsız Göbek, Hatalıysam Ara, Pırlanta Yüzük, Fransız İhtilali Günü Aslında Ne Oldu, Arayan Bulur Programı.

Usta jüri üyelerinin karşısında skeçlerini oynayacak yarışmacılar için Türkiye'nin en komik ismi seçilmek hiç kolay olmadı. Komedi Türkiye son bölümde Gülse Birsel ve Gani Müjde'nin usta kalemlerinden çıkan skeçler, ünlü oyuncu koçlarının eşsiz performansları ve komedyen adaylarının heyecanı ile izleyicileri kahkaha dolu anlar yaşattı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler