MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Komedi Türkiye son bölüme Gupse Özay konuk oldu

TV 8 ekranlarının iddialı programı Komedi Türkiye son bölümüyle 1 Nisan Çarşamba akşamı izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Dev jüri üyeleri ve skeçleriyle izleyenleri eğlendiren Komedi Türkiye'nin bu haftaki konuğu jüri üyesi Gupse Özay oldu.

Skeçleri ve eğlenceli jürisi ile büyük beğeni toplayan Komedi Türkiye bu hafta da izleyenleri ekranları başına kilitledi. 7 amatör komedyen, Gülse Birsel ve Gani Müjde'nin kaleme aldığı skeçlerde tüm hünerlerini sergilediler. Kendilerine eşlik edecek yardımcı oyuncular, Tuğba Çom, Öznur Serçeler, Diren Polatoğulları, Seda Fettahoğlu ve Ünal Yeter oldu. Ekibe hem sahne arkasında ve hem de sahnede eşlik edecek ünlü oyuncu koçları: Bartu Küçükçağlayan, Ömür Arpacı, Derya Karadaş, Murat Akkoyunlu ve her hafta bir başka ünlü konuk oyuncu koçu...

Komedi Türkiye'ye bu hafta Gupse Özay konuk olarak katıldı. Amatör komedyenler başrollerini oynadıkları kısa skeçleriyle, Gülse Birsel, Gani Müjde ve Haluk Bilginer'in karşısında en iyi performanslarını gerçekleştirmeye çalıştılar.

Komedi Türkiye'de bu hafta da izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatacak skeçler; Hom Ofis, 2 Odalı ZombiliDaire, Kafede Evlenme Teklifi, Dizi İçin Audition, Survivor, Sosyal Medya, Çocuk Eğitimi.

Usta jüri üyelerinin karşısında skeçlerini oynayacak yarışmacılar için Türkiye'nin en komik ismi seçilmek hiç kolay olmadı. Gülse Birsel ve Gani Müjde'nin usta kalemlerinden çıkan skeçler, ünlü oyuncu koçlarının eşsiz performansları ve komedyen adaylarının heyecanı ile izleyicilerine kahkaha dolu anlar yaşattı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler