MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Komedyen Tolga Çevik kaza yaptığı iddialarına cevap verdi

Ünlü komedyen Tolga Çevik kaza yaptığı iddia edildi. Tolga Çevik ise açıklamasında hakkında çıkan 'kaza yaptı' haberlerine isyan etti ve kazayla ilgisi olmadığını belirtti.

Ünlü komedyen Tolga Çevik, kaza yaptığı yönünde çıkan haberlere isyan etti. Kadıköy'de Bağdat Caddesi'nde aşırı hızdan dolayı kaza yaptığı iddia edilen Tolga Çevik iddiaları yalanladı.

Haberin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Tolga Çevik, ''Ortada bi kaza var şaka mı bu. Belki o aracın sahibi şu an perişan. Caddedeymişim de aşırı hızlıymışım da kontrolden çıkmışım. Siz birkaçınız kontrolden çıktınız. Yuh! Ben evdeyim ve çıkan haberleri okuyorum'' dedi.

TOLGA ÇEVİK KİMDİR?

Tolga Çevik, 12 Mayıs 1974 tarihinde İstanbul'da doğdu. 1996 yılında Central Missouri State Üniversitesi'nin Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk bölümünden mezun olmuş ve eğitimi sırasında Amerikalı aktör Robin Williams'tan eğitim almıştır. Amerika'daki eğitimini tamamladıktan sonra Hadi Çaman Tiyatrosu'nda profesyonel hayatına başlamıştır.

BKM oyuncusu olan Çevik, genellikle BKM yapımı film, dizi ve oyunlarda rol alır. Topluluğun Bana Bir Şeyler Oluyor oyunu dışında, Yeditepe Oyuncuları'nın Kelebekler Özgürdür oyununda rol aldı.

Cem Yılmaz'ın kardeşi Özge Yılmaz ile evlidir. Bir kız (Tuna) ve bir erkek (Tan) çocuk babasıdır. Komedi Dükkanı adlı programı TRT den sonra Star TV'de 2010-2011 sezonunda açmıştır. 15 Haziran 2011 tarihinde program "Yolun Sonu"adlı bir bölüm ile noktalanmıştır. Arkadaşım Hoşgeldin adlı Avrupa turnesini bitirdikten sonra, 31 Aralık 2013 den itibaren Kanal D'de yayınlanan Arkadaşım Hoşgeldin oyununa devam etmektedir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler