MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kösem Sultan 4. bölümde şaşırtan final

Sultan Ahmed ve Kösem'in aşkını gözler önüne seren Kösem Sultan 4. bölümüyle ekrana geldi. Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümünde izleyiciler sürpriz sahnelere tanık oldu. Star Tv'nin iddialı yeni dizisi Kösem Sultan 4. bölümünde yaşananlar, haberimizde!

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi 4. bölüm fragmanları izleyicileriyle buluştu. Perşembe akşamı Star Tv ekranlarında izleyiciyle buluşan dizinin son bölümünde özellikle Sultan Ahmed ve genç Kösem'in sahneleri heyecanlandırdı. Başrollerini Beren Saat, Ekin Koç, Hülya Avşar, Anastasia Tsilimpou, Berk Cankat, Mete Horozoğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Gülcan Arslan, Kadir Doğulu, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Nadir Sarıbacak gibi güçlü isimlerin paylaştığı Kösem Sultan 4. bölümünde yaşadıklarına daha fazla dayanamayan Anastasia, saraydan kaçmak için her yolu nedeni. Ona büyük bir aşkla bağlı olan Sultan Ahmed ise herkesi karşısına aldu. İktidar savaşının gölgesinde yeşeren bir aşkın hikayesi Kösem Sultan 4. bölümü nefes kesen sahneleriyle dün akşam Star Tv'deydi!

KÖSEM SULTAN 4. BÖLÜM ÖZETİ

Kösem Sultan dizisinin son bölümünde İskender, gizli bahçede başbaşa olan Ahmed ve Anastasia'nın karşısına getirildi. Ahmed, İskender'in kaderini değiştirecek bir karar verdi! Anastasia bu kişinin kim olduğunu merak ederken, İskender'in hayatı Ahmed'in verdiği kararla geri dönülmez biçimde değişti. Safiye Sultan ise Ahmed'i etkisi altına almak için yeni bir yol izlemeye karar verdi ve kızı Fahriye'yi evlendirmek için şok bir isim önerdi. Bu isim herkesi çok şaşırtacaktır.Kösem Sultan 4. bölümünde Mehmed Giray için tehlike çanları çalıyordu. Fahriye Sultan ile Mehmed Giray arasındaki gizli aşk ortaya çıktı. Ahmed'in Anastasia'ya olan aşkı, başta Mahfiruz ve Şayeste olmak üzere haremdeki tüm cariyelerin canını sıktı. Sultan Ahmed'in gözdesi Anastasia'yı çekemeyen kızlar, ona saldırdı! Anastasia için saray gitgide tehlikeli bir hal almıştı. Ancak saraydan kaçmak için yardıma ihtiyacı vardır Ve ümidinin tükendiği bir anda ona yardım edecek kişi karşısına çıktı!

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM KONUSU

Kadınlar Saltanatı olarak adlandırılan dönemin zirveye çıktığı zamanları anlatan Muhteşem Yüzyıl Kösem'de sultanlar ve onların yapacakları da hikayeyi derinden etkiliyor. Büyük Valide Safiye Sultan, Handan Sultan, Halime Sultan ve Fahriye Sultan'ın müdahaleleri, çevreleri, ilişkileri Saray'ın kaderini kökünden değiştirecek. Muhteşem Yüzyıl Kösem'de ön plana çıkacak hikayelerden biri de Yeniçeriler. İmparatorluk ordusunun asi ve cesur kahramanlarının geçmişleri ve gelecekleri arasında, yasakların gölgesinde sürdürdükleri hayatları kimi zaman Saray'ın en kalbine kadar etki edecek. Sultan Ahmed ve İskender'in yoldaşlığı ise İskender'in sakladığı sır ile daha da karmaşık hale gelecek.

BEREN SAAT KÖSEM SULTAN'A NE ZAMAN KATILACAK?

Muhteşem Yüzyıl Kösem kadrosuna 8'inci ya da 9'uncu bölümde dahil olması planlanan oyuncu Beren Saat'den sürpriz haber geldi. Köşe yazarı Cengiz Semercioğlu, Beren Saat'in Kösem Sultan'a beklenenden daha önce tarihte katılacağını yazdı. Semercioğlu; "Beren Saat, Kösem'e iki bölüm erken girecek" alt başlığıyla şunları yazdı: "Kösem Sultan'da Beren Saat'in diziye 8'inci hatta 9'uncu bölümde girmesi planlanıyordu... Dizinin henüz ilk 3 bölümü yayınlandı... Dizinin gidişatına göre Beren ya daha erken ya daha geç girecekti diziye... Öğrendiğime göre erken girmesine karar verilmiş... Önümüzdeki hafta Beren Saat ilk kez Kösem'in setine dahil olacak ve dizinin kadrosuna katılacak... Beren'in olduğu bölümler de 7'nci, yetişirse 6'ncı bölümden itibaren ekrana gelmeye başlayacak. Hatta çekimler erken başladığı için Beren Saat, Los Angeles seyahatini ertelemek zorunda kalmış... Dün gazetecilerin sorularına yanıt vermemesi bu yüzdendir..."

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler