MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kösem Sultan oyuncu seçiminde ilginç yöntem

Timur Savcı'nın yeni dizisi Kösem Sultan için hazırlıklar başladı. Muhteşem Yüzyıl'ın devamı olarak görülen Kösem Sultan oyuncu seçimleri için deneme çekimi yapılacak.

Ünlü yapımcı Timur Savcı, Muhteşem Yüzyıl'dan sonraki yeni projesi Kösem Sultan için çalışmalara başladı. Eylül ayında ekranlara gelmesi beklenen Kösem Sultan için Amerikan modeli oyuncu seçimi yapılacağı öğrenildi. Kösem Sultan dizisi için oyuncu seçmelerinde deneme çekimi yapılacağı birçok ünlü isminde bu tarz bir seçmeye hayır demediği öğrenildi.

Kösem Sultan için en iyi adayları seçmek isteyen Timur Savcı, "Bizimkiler bunu aşağılayıcı bir şey olarak görüyor ama doğrusu da bu. Çok iyi oyuncular bile bazı projelere, bazı rollere oturmayabilir. Deneme çekimlerinde onların oyunculuğunu değil, projeye örtüşüp örtüşmediğine bakılıyor" dedi.

KÖSEM SULTAN'IN 16-20 YAŞ HALİNİ BENSUR SORAL CANLANDIRACAK

Tüm dünyada 300 bin kişiye ulaşmayı başaran Muhteşem Dizisinin devamı olarak görülen Kösem Sultan dizisinin aylardır Türkiye ve yurtdışında cast çalışması yapılıyordu ancak artık bu çalışmaların sonuna gelindi. Kösem Sultan başrolü için Beren Saat, Tuba Büyüküstün gibi pek çok ismin adı geçiyordu. Tim's Production'ın son seçimini yaptı, tercihini Vicdan ve Boynu Bükükler dizisiyle tanınan Bensu Soral'den yaptı.

Dizinin ilk sezonunda Kösem Sultan'ın 16-20 yaş halinin anlatılacağı dizide 23 yaşındaki Bensu Soral başrol oyuncusu olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Show TV'de yayınlanan Yılanların Öcü dizisinde başrol oynayan Hande Soral'ın kız kardeşi olan Bensu Soral, Vicdan dizisinin ardından başrol oynadığı okul projesi Boynu Bükükler'le dikkatleri üzerine çekmişti. Sibel Kekilli'yle de görüşen yapım şirketi Tim's Production ilk sezonun önemli karakteri Kösem Sultan'ın annesi Safiye Sultan için de çalışmalarına devam ediyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler