MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük Ağa 38. bölümde Ali'nin işleri bozuldu

Ali'nin işleri Küçük Ağa son bölümde kötüleşmeye devam etti. Öte yandan Bülent'in ayarladığı katalog çekimleri evde işlerin karışmasına neden oldu. Küçük Ağa 38. bölümüyle 16 Aralık'ta ekrana geldi.

Kanal D'nin sevilen dizisi Küçük Ağa 38. bölümü ile izleyicileri ekran başına kitlemeyi sürdürdü. Dizinin bu bölümde yeni gelişmeler yaşandı. Mehmetcan ve arkadaşları kısa film çekmeye karar verdiler. Mehmetcan bu başarısıyla ailesini gururlandırmayı başarıyor. Öte yandan evde ise işler bir türlü istenildiği gibi gitmiyor. Eğlenceli dizi bir kez daha izleyicilerine keyifli bir akşam yaşatmayı başardı.Küçük Ağa son bölümüyle 16 Aralık Salı akşamı Kanal D'de ekrana geldi.

Küçük Ağa 38. bölümde Sinem ve Ali yeni evlerine ayak uydurmaya çalıştılar. Yeni yaşam şartlarına alışmaya çalışan Sinem ve Ali'nin en büyük yardımcıları ise Mehmetcan oldu. Yeni eve taşınma konusunda ailenin en mutlusu olan Mehmetcan Küçük Ağa 38. bölümde yine izleyiciye eğlenceli dakikalar yaşattı.

Ali'nin işleri tamamen kötüleşti. Küçük Ağa son bölümde Ali evini ofis olarak kullanmak zorunda kaldı. Bülent'in ayarladığı katalog çekimi, Sinem'in evinde küçük çaplı bir krize yol açtı. Nur Hanım biraz kendini dinlemek için evden uzaklaşmaya karar verdi. Sinem ve Ali ayrı olma kararı verdiler ancak ikili yine bir arada kaldı. Mehmetcan ve çete, çektikleri kısa film ile yine bir başarıya imza attı. Mehmetcan'ın bu başarısı Küçük Ağa 89. bölümde herkesi sevindirdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler