MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük Ağa 43. bölüm Kanal D'de ekrana geldi

Eğlenceli dizi Küçük Ağa son bölümüyle 27 Ocak akşamı ekrana geldi. Kanal D'de yayınlanan Küçük Ağa 43. bölümde aile Maho'ya Hamiyet'i istedi. Öte yandan Mehmetcan ise haylazlıklarına devam ederken, yaptıkları sonucunda bir kez daha okul müdürünün karşısına çıktı.

Ekranların eğlenceli dizisi Küçük Ağa son bölümüyle 27 Ocak Salı akşamı Kanal D ekranlarından sevenleriyle buluştu. Başrollerini Birce Akalay, Sarp Levendoğlu ve Zeki Alasya'nın paylaştığı Küçük Ağa son bölümü yeni gelişmelere sahne olurken, seyirci bu bölümde de ekrana kitlendi. Küçük Ağa 43. bölümde Maho yakınlarını toplayıp Hamiyet'i istemeye giderken, Mehmetcan yaramazlıklarıyla tekrar müdürün karşısına çıktı.

Küçük Ağa yeni bölümde Sinem trafikte tatsız bir olayla karşı karşıya kaldı. Bu olaya Ali müdahale edince işler çığrından çıktı. Bunlar olurken Mehmetcan okulda hınzırlıklarına devam etti. Bu yaramazlıklarla başına iş açan Mehmetcan bir kez daha müdür karşısına çıktı. Ali, Bülent ve Yeşim'in, hastanenin reklam kampanyasını almalarının ardından, Arzu ve Sinem reklam yüzü olmak için epey inatlaşmaya başladı.

Maho artık Hamiyet'e olan hislerini açığa vurmaktan çekinmedi. Hamiyet'i sevdiğini evdekilere özellikle Mehmet Ağa'ya açıkladı. Bunun üzerine aile, Hamiyet'i Maho'ya istemek için harekete geçti. Fakat sürpriz bir şekilde işler karıştı. Küçük Ağa 43. bölümde Ali'nin kendi başına açtığı bela ise bu sefer çok ciddi boyutlara ulaştı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler