MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük Ağa 48. bölüm Kanal D'de ekrana geldi

Kanal D'nin beğenilen dizisi Küçük Ağa son bölümüyle ekrana geldi. Küçük Ağa 48. bölümde Mehmetcan evdeki boşluktan yararlanarak özgürlüğünü ilan etti! Öte yandan Ali'nin başını derde sokan adamlar bir kez daha karşısına çıktı.

Oyuncu kadrosunda Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alaska, Emir Berke Zincidi, Ruhsar Öcal, Hakan Bilgin, Şükrü Türen, Banu Zorlu, Nazan Diper ve Kayhan Yıldızoğlu'nun yer aldığı Küçük Ağa dizisi bu akşam ekrana geliyor. Yeni bölüm yeni gelişmeleri beraberinde getirirken, bu gelişmeler izleyicisine keyifli anlar yaşattı. Merakla beklenen dizide bu hafta Mehmetcan hınzırlıklarına devam ederken, Maho Hamiyet için çırpınmaya devam etti. Küçük Ağa 48. bölümüyle 3 Mart'ta izleyenleriyle buluştu.

KÜÇÜK AĞA 48. BÖLÜM ÖZETİ

Sinem ve Ali'nin şehir dışında olmasını fırsat bilen Mehmetcan, babasının evinde özgürlüğünü ilan etti. Mehmetcan'ın Aybike ilişkisine aileler el koyunca, Mehmetcan kolları sıvadı.

Ali'nin daha önce başını derde soktuğu adamlar yeniden karşısına çıktı ve ortalık epey karıştı. Maho ise Hamiyet için çırpınmaya devam ederken yine baltayı taşa vurdu.

Ali ve şirkettekiler ödül töreni için bir araya gelirler fakat Sinem aralarında yoktu, sonrasında ise Sinem'in karşılaşacakları Ali'yi zor duruma düşürdüler. Küçük Ağa son bölümde Ali ve Sinem bu tartışmaların ötesinde kendilerini bambaşka olayların içerisinde buldular.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler