MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük Ağa son bölümü ekrana geldi

Sevilen dizi Küçük Ağa'nın son bölümünde Rengin tehlikeli bir işe girişti. Yaptığı akılalmaz girişim herkesi korkuttu. Küçük Ağa 35. bölümü dün saat 20.00'de ekrana geldi.

Kanal D'nin sevilen dizisi Küçük Ağa kendini soluksuz izletti. Ali'nin geçmişi başına büyük bir tehlike açtı, hatta bebeği Ece'nin de hayatını büyük bir tehlikeye soktu. Yeni bölümde gergin anlar izleyiciyi de korkuttu. Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Emir Berke Zincidi'nin rol aldığı dizi Küçük Ağa yürekleri ağza getirdi.

Küçük Ağa son bölümde Sinem ve Ali'nin arası iyice bozuldu. Ali'nin geçmişi Sinem'i oldukça kızdırdı. Herkes Ece'nin bulunması için harekete geçti, aile ve yakınları Ece'yi bulmak için seferber oldu. Küçük Ağa 35. bölümde Rengin için çember daraldı. Yakalanması an meselesiydi ancak psikopatlıklarına devam eden Rengin, iyice yoldan çıktı. Davranışları mantıksızlığın sınırlarını zorladı.

Rengin tam yakalanacakken bir şekilde kaçmayı başardı. Bu durum aileyi perişan etti. Gerginlik arttı. Ali'ye oldukça takıntılı olan Rengin, iyice tehlikeli bir hal aldı. Küçük Ağa son bölümde Ali'nin şiketinde işler yolunda gitmemekteydi. Ali ve Sinem, Rengin'in yaptıklarının önüne geçemedi. İkisini de çok zor günler bekliyordu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler