MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük Gelin 58. bölüm Samanyolu Tv'de yayınlandı

Küçük Gelin son bölümde Devran yine ortalığı karıştıran adımlarını attı ve Azad'ı ihbar ederek yeniden hapse girmesine neden oldu. Öte yandan Küçük Gelin 58. bölümde Azad hapiste büyük bir tehlikeyle karşılaştı.

Ekranların sevilen dizisi Küçük Gelin son bölümü pazar akşamı izleyiciyle buluştu. Her hafta reytinglerde üst sıralarda yer alan Samanyolu Tv'nin sevilen dizisi Küçük Gelin 58. bölümde işler yine sarpa sardı. Son bölümde Devran ortalığı karıştırmaya devam etti. Melek ve Zehra'nın hayatını tehlikeye sokan Devan Küçük Gelin 58. bölümde Azad'ı ihbar etti. Azad'ı ise koğuşta kötü bir sürpriz bekledi. İzlenme rekorları kıran Küçük Gelin son bölümü pazar akşamı 20.30'da başladı.

Konusu ve senaryosuyla dikkat çeken Küçük Gelin 58. bölümde Azad, Devran'ın ihbarıyla tutuklandı. Azad tutuklanmakla kalmadı. Koğuşta kötü bir sürprizle karşılaştı. Koğuşta kendisini öldürmek isteyen Rojdat ve adamlarıyla karşılaşan Azad'ın hayatı büyük bir tehlikeye girdi. Melek ise Devran'ın oyunlarından haberdardı. Küçük Gelin 58. bölümde Azad'ın bıraktığı işi devam ettirmek isteyen Melek Şehmuz'un yardımını alarak Şamil'in peşine düştü.

Diğer yandan Zehra'nın karnının gittikçe büyümeye başlaması, Zehra'yı üzdü. Zehra karnının büyümesini istemedi. Küçük Gelin son bölümde mahkemede yaşanacak duruşma, her şeyin seyrini değiştirdi. Mahkemeye katılacak bir şahit tüm olayın seyrini değiştirdi. Devran konakta yaşananları öğrendi ve Zehra'yı kaçmaya çalıştığı için hırpaladı. Melek kızını kurtarmak için Küçük Gelin 58. bölümde konağa geri dönmek zorunda kaldı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler