MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük Gelin 63. bölümde Zehra gerçeği öğrendi

Samanyolu Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi Küçük Gelin son bölümüyle 25 Ocak'ta ekrana geldi. Her hafta yeni gelişmelerin yaşandığı Küçük Gelin 63. Zehra, evde bazı konuşmalar duydu ve Cemal'i Kadim'in öldürdüğünü öğrendi.

Pazar akşamlarının sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Küçük Gelin 63. bölümü sevenleriyle buluştu. Küçük Gelin son bölümde yeni gelişmeler yaşandı, bu gelişmeler izleyiciyi ekran başına kitledi. Çocuk annelerin dramını konu alan heyecan dozu yüksek dizi Küçük Gelin 63. bölümde Şehmuz, Azad'a Devran'ın kendi oğlu olduğunu söylemek istedi ancak geçirdiği kalp kriziyle bu isteğini gerçekleştiremedi. Diğer yandan Zehra, Cemal'i Kadim'in öldürdüğünü öğrendi.

Küçük Gelin son bölümde Devran'ın kendi oğlu olduğunu Azad'a söylemek isteyen Şehmuz, geçirdiği kalp krizine yenik düştü. Devran ve Behiye, Zehra ile Zümrüt'ün bağ evinde kaldığını öğrenince hemen harekete geçtiler ve Kadim'i görmelerini engellemek için onu kaçırma planı yaptılar. Ancak Zehra'nın uyanması ve Azad'a haber vermesi planları altüst etti. Küçük Gelin 63. bölümde daha sonra konağa dönen Zehra, evde bazı konuşmalar duydu ve Cemal'i Kadim'in öldürdüğünü öğrendi. Korkuyla oradan kaçarken Devran onu yakaladı ve bir kulübeye kapattı. Kızını bulamayan Melek deliye döndü. Devran'ın ağalığını korumak isteyen Behiye ise acımasız bir tezgah hazırlayarak Kadim ve Zehra'yı öldürmeye çalıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler