MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük Gelin 72. bölüm ekrana geldi

Pazar akşamlarının soluksuz izlenen dizisi Küçük Gelin son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Merakla beklenen Küçük Gelin 72. bölümde Melek'in ateşlediği silahın kazayla Zehra'ya isabet etti! Şokun etkisiyle Melek hafızasını kaybetti.

Heyecan ve aksiyon dozu yüksek Küçük Gelin son bölümüyle ekrana geldi. Her hafta ayrı bir gelişmenin yaşandığı Küçük Gelin son bölümde, yaşanacak gelişmeler izleyiciyi ekrana bağlamayı başardı. Küçük gelinlerin yaşadığı hayatı ve çocuk annelerin dramını konu alan Küçük Gelin dizisinin 72. bölümünde Melek'in ateşlediği silah, kazara Zehra'ya isabet etti. Öte yandan Kadim hakkındaki gerçek gün yüzüne çıktı.

KÜÇÜK GELİN 72. BÖLÜM ÖZETİ

Melek'in ateşlediği silahın kazayla Zehra'ya isabet etmesi onu büyük bir şoka sürükledi. Kanlar içinde yerde yatan Zehra ise acilen hastaneye kaldırıldı. Melek kendini kaybetti ve şokun etkisiyle hafıza kaybı yaşadı. Azad ve Zeynep, Melek'e yardım etmeye çalışırken Devran bunun bir oyun olduğunu düşündü. Küçük Gelin son bölümde felç geçiren Kadim'in sürekli uyku halinde olması Nujin'i telaşlandırdı. Kadim doktora götürüldü ve gerçek ortaya çıktı. Kanlısını arayan Şiyar da Devran'la görüşerek kendisine yardım etmesini istedi. Şiyar'ın kanlısını araştırmaya başlayan Devran, sürpriz isme ulaşır ve büyük şaşkınlık yaşadı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler