MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük Gelin 76. bölümde Melek kaçırıldı

Samanyolu ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Küçük Gelin 76. bölümü ile ekranlara geldi. Türkiye'nin kanayan yarası çocuk gelinlerin dramını anlatan Küçük Gelin son bölümünde Melek kaçırılarak ölümle burun buruna geldi.

Soluksuz izlenen Küçük Gelin 76. bölümü ile milyonları ekrana kilitledi. Dizinin bu bölümünde izleyiciler yine ekran başından ayrılamadı.. Küçük Gelinler son bölümünde aldığı haberlerle sürekli kahrolan Melek bu kez kaçırıldı. Küçük Gelin 76. bölümü 26 Nisan Pazar akşamı saat 20.50'de Samanyolu ekranlarında yayınlandı.

KÜÇÜK GELİN 76. BÖLÜM ÖZETİ

Kızı Zehra'yı yerde baygın gören Melek suçu kızının kocası Ali'nin üzerine attı. Ali'yi tartaklanmış alde yerde yatarken gören Zümrüt deliye dönerek Melek'e saldırmak istedş. Melek, "Görmüyor musunuz Ali kızıma saldırdı'"dese de Devran'ın "Biz Ali ile eve birlikte geldik. Ali yapmış olamaz" sözleri kafaları karıştırdı. Zehra ise kendine vuranın kim olduğunu bilmediğini söyledi. Devran ise Zümrüt'ü '"ugün burada olanları kimseye söylmeyeceksin." diyerek sert şekilde uyardı.

Küçük Gelin son bölümünde nefreti bitmek bilmeyen Zümrüt, hastanede gözetim altında tutulan Ali için Melek'i polise ihbar etti. Aslında bütün olanlar Behiye Hanım'ın başının altından çıktı. Behiye ve kızı Leyla'nın amacı, Devran'ı Melek'ten ayırmaktı. Behiye, telefonda Zehra ile konuşmuş gibi yaparak Ali'nin Zehra'ya saldırdığı izlenimi yaratarak Melek'i üzerine saldı. İş işten geçse de Behiye'nin bu planını Melek anlar ve Behiye'ye "Devran'ın Kirman olmadığını herkes öğrenecek." dedi. İşte tam bu sırada Zümrüt'ün ihbarını değerlendiren polisler, Melek'i karakola götürdü.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler