MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük Gelin 78. bölümü izleyicisiyle buluştu

Samanyolu Tv'nin beğenilen dizilerinden Küçük Gelin 78. bölümü Samanyolu Tv ekranlarına geldi. Farklı konusuyla dikkat çeken Küçük Gelin son bölümünde nefesler kesildi, izleyiciler yine ekran başından ayrılamadı.

Ekranların soluksuz izlenen dizisi Küçük Gelin 78. bölümü ile macera kaldığı yerden devam etti Ekranların heyecan dozu yüksek dizisinde bu hafta yine sürpriz gelişmeler arka arkaya geldi. Çocuk annelerin dramını konu alan ve en iyi şekilde ekranlara yansıtan Küçük Gelin 78. bölümünde Zehra her şeye inat idealleri için savaşmaya devam etti. İdealist bir öğretmen olan Melek ise Zehra'ya yardımcı olmak için her şeyi yaptı. Çağla Şimşek, Bengi Öztürk, Ufuk Şen, Ufuk Şen'in başrollerini paylaştığı Küçük Gelin 78. bölümü dün akşam saat 20.00'de Samanyolu Tv'de yayınlandı.

KONAKTA İŞLER KARIŞIYOR

Oyuna gelen Şiyar'ın Azad'tan intikam almaya çalışması konakta sürpriz bir ismin ölümüne neden oldu. Azad'ın kurtulması Devran'ın bütün planlarını mahvetti. Gerçeklerin ortaya çıkması için artık hiçbir engel kalmadı ve Azad, Devran'ı her şeyi itiraf etmeye zorladı. Yıllarca gizlenen bu yalanı öğrenen Nujin Ana duydukları karşısında öfkeden deliye döndü.

DEVRAN'IN KARARI NE OLACAK?

Sert rüzgarların estiği konaktan Behiye, Fatma, Leyla ve Devran kovulur. Her şeyden vazgeçmiş ve yıkılmış bir halde görünen Devran'ın şok kararı ise sürpriz olaylara neden oldu.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler