MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük Gelin 89. bölümüyle nefesleri kesti

Dram yüklü senaryosuyla adından söz ettiren Küçük Gelin ekrana gelen son bölümüyle nefes kesti. Pazar akşamlarına damga vuran Küçük Gelin 89. bölümünde Mirza Melek'e babası olduğunu açıklamaya karar verdi, ortalık karıştı.

KÜÇÜK GELİN 89. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Samanyolu ekranlarının heyecan dozu yüksek dizilerinden Küçük Gelin 89. bölümüyle ekranlardaydı. Küçük gelinlerin ve annelerinin yaşadıkları zorlukları gözler önüne seren dizi Küçük Gelin dizisinin bu haftaki bölümünde izleyicileri sürpriz sahneler bekliyordu. Farklı konusu ve güçlü kadrosuyla başarısını istikrarlı bir şekilde sürdürmeyi başaran dizinin son bölümünde Mirza'nın kararı dengeleri alt üst etti. Başrollerini; Çağla Şimşek, Bengi Öztürk, Ufuk Şen gibi isimlerin paylaştığı Küçük Gelin 89. bölümü bu akşam saat 20.00'de eş zamanlı olarak Samanyolu ve Küre Tv'de yayınlandı.

KÜÇÜK GELİN 89. BÖLÜM ÖZETİ

İstemediği bir hayatı yaşamak zorunda kalan çocuk gelinleri, aile içi çatışmaları, iktidar entrikalarını ve duygusal çıkmazları ekrana taşıyan Küçük Gelin son bölümünde; Ali'nin Cemal bebeği kaçırmayı başarması Nujin Ana'yı mutlu etti. Konaktakiler dört gözle Cemal'in gelişini beklerken, Ali'nin yaptıklarını duyan Devran çılgına döndü. Öldürmeye çalıştığı Kadim Ağa'yı toprağa gömen Behiye ise ardından kendisini ele verebilecek büyük bir ipucu bıraktığından habersizdi. Zehra'ya bebeğini getireceğine dair söz veren Mirza, kaçırılmak üzere olan Cemal'i bulmayı başardı. Ancak Zehra, bebeğine kavuşmayı beklerken Devran'la işbirliği yapan Bahar'ın planı her şeyi alt üst etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler