MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Küçük Gelin bitti mi, yayınlanmayacak mı?' İşte, yanıt

Küçük Gelin dizisi bitti mi, final mi yaptı? Neden yayınlanmıyor? Samanyolu Tv'nin sevilen dizisi Küçük Gelin'in yayınlanmaması, dizinin hayranlarını merakta bıraktı. İşte, Küçük Gelin'in akıbeti!

Küçük Gelin gibi bir çok popüler diziye ev sahipliği yapan Samanyolu TV karartıldı. İslam ve kültürel konuları ele dizileri ve farklı programları bünyesinde barındıran Samanyolu Tv'nin başta Küçük Gelin olmak üzere; Ötesiz İnsanlar, Sungurlar, Nizama Adanmış Ruhlar gibi iddialı dizilerin yeni bölümleri ekranda dönmeyi durdurdu. Peki, Samanyolu Tv'de yayınlanan dizilerin akıbeti ne oldu? Küçük Gelin'in en son 93. bölüm fragmanı yayınlanmış, yeni bölümden ilk kareler dizinin fenomenleriyle buluşmuştu ancak kanalların Türsat uydusundan çıkartılıp karartılması ardından, yayın akışı değişti. 29 Kasım'da ekranda olması beklenen Küçük Gelin yeni bölümü akışta görünmüyor. Dizinin akıbeti ile ilgili bir açıklamada henüz yapılmadı.

Türksat'tan düşürülen Samanyolu, Tv geçtiğimiz günlerde sürpriz bir karar alarak tüm sezon dizileri; Küçük Gelin, Sungurlar ve Nizama Adanmış Ruhlar'ın çekiminin durdurulduğunu açıklamış, kanal yönetiminin dizi ve program çalışanlarına bir hafta süreyle izin verdiği öğrenilmişti. Bu süreçte Küçük Gelinler'in yedek bölümlerinin izleyicileriyle buluşması kararlaştırılmıştı.

KÜÇÜK GELİN 92. BÖLÜM ÖZETİ

Melek ve Cemal'i konakta bırakmanın acısını yaşayan Zehra, Mirza ile dönmeyi kabul ederken yollarını Ali kesti. Ancak Mirza'nın tepkisi çok sert oldu. Konakta ise kazanlar kaynamaktaydı. Melek'in gitmediğini öğrenen Leyla, çılgına döndü. Ancak Devran'ın gözüne girmek için Behiye ile işbirliği yaptı. Planını hemen uygulamaya çalışan Behiye ve Leyla, Melek'e yardım eden Fatma'yı sıkıştırdı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler