MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük Gelin 53. bölüm Samanyolu Tv'de yayınlandı

Samanyolu Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Küçük Gelin son bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Merakla beklenen Küçük Gelin 53. bölümde Leyla'nın hamlesi Zehra'yla Melek'i karşı karşıya getirdi.

Samanyolu Tv'nin beğenilen dizilerinden Küçük Gelin 53. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. 16 Kasım Pazar akşamı yayınlanan dizide yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı ve izleyenler yine ekran başından ayrılmak istemediler. Leyla Melek'ten intikam almak için Küçük Gelin son bölümde harekete geçerken, planı dahilinde Zehra'yı kullandı. Öte yandan Kadim ise Zümrüt'ten duyduklarının ardından yıkıldı.

Melek Devran'ın kendisine tutumuna bir anlam veremediler. Devran'ın kendisine davranışının ardındaki nedenleri merak etti. Kadim ise gerçeklerle yüzleşti. Zümrüt'ün anlattıkları Kadim'i şoke etti. Kadim duydukları karşısında büyük üzüntü yaşadı.

Azad ise Rojhat'ın elinden kaçıp kurtulmak istedi. Boşluk bulduğu bir ara telefonla konağı aramaya imkan buldu ancak Zehra Azad'ın sesini duyduktan sonra ne yapacağını bilemedi. Devran ise Zehra'nın Azad'la konuşmasına kulak misafiri oldu. Azad'ın yaşadığını öğrenen Devran o an Leyla'dan boşanmaya karar verdi ve Melek'e resmi nikah kıyabilmek için hazırlıklarına başladı. Leyla ise bu hamleden dolayı Melek'e karşı iyice kinlendi ve intikam için harekete geçti. Zehra'yı da kullanan Leyla, anne ile kızını karşı karşıya getirdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler