MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük Gelin son bölümü izleyiciyi şaşırttı

Büyük ilgiyle izlenen dizi Küçük Gelin 54. bölümü izleyiciyi ekrana kitledi. Son bölümde Zehra'yı kötü bir sürpriz bekledi, Melek çok üzüldü. Küçük Gelin 23 Kasım Pazar akşamı yayınlandı.

Samanyolu Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Küçük Gelin son bölümü izleyici karşısına çıktı. Merakla beklenen Küçük Gelin 54. bölümde Leyla'nın hamlesi Zehra'yla Melek'i karşı karşıya getirdi. Zehra'yı ise kötü bir sürpriz bekledi. Küçük Gelin pazar akşamı 20.20'de ekrana geldi.

Samanyolu Tv'nin beğenilen dizilerinden Küçük Gelin 54. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Bu pazar yayınlanan bölümde heyecan dolu gelişmeler, izleyiciyi ekran başına bağladı. Küçük Gelin son bölümde Zehra bebeği aldırmak için onu annesinin götürdüğünü söyledi. Bu durum Melek'i oldukça zor durumda bıraktı.

Çocuk annelerinin sorunlarını ve zorluklarını anlatan, konusuyla büyük bir beğeni alan Küçük Gelin son bölümü pazar akşamı ekrana geldi. 54. bölümde son anda kurtulan ve ölümden dönen Zehra, bebeği aldırmak için onu annesinin yanında götürdüğünü söyledi. Bu durum Melek'i oldukça zor durumda bırakırken Melek ne yapacağını bilemedi. Melek her ne kadar karşı çıksa da Nujin Ana şaşırtıcı bir kararla Zehra'yı Diyarbakır'a gönderdi. Melek ise Devran'dan bu duruma engel olmasını istedi. Küçük Gelin 54. bölümü pazar akşamı Samanyolu Tv'de ekrana geldi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler