MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük Gelin 77. bölümde nefes kesen anlar

Samanyolu Tv'nin beğenilen dizilerinden Küçük Gelin 77. bölümü nefes kesen sahneleriyle ekrana geldi. Küçük Gelin son bölümünde sürpriz dolu gelişmeler arka arkaya geldi.

Soluksuz izlenen Küçük Gelin 77. bölüm fragmanı ekranlarda dönmeye başladı. Küçük Gelin yeni bölüm fragmanına bakılırsa Devran'ın sonu yaklaşıyor. Leyla'nın tehditleriyle çemberi iyice daralan Devran, Şiyar'ın Melek'i kaçırdığını öğrenir ve Şiyar'a teslim olmaktan başka bir çaresinin olmadığını anlar. Küçük Gelin 77. bölümü 3 Nisan Pazar akşamı saat 20.50'de Samanyolu ekranlarında yayınlandı.

KÜÇÜK GELİN SON BÖLÜM ÖZETİ

Şiyar tarafından kaçırılan Melek ve Devran'a kimse ulaşamadı. Artık sonunun geldiğini anlayan Devran, onu öldürmekte kararlı olan Şiyar'a gerçek kanlısının Azad olduğunu söyleyerek canını kurtarmaya çalıştı. Azad ve Zeynep her yerde Melek'i ararken Şiyar, Fatma'dan gerçekleri öğrenmek için konağı bastı. Beklenmedik olayların arka arkaya geldiği Küçük Gelin 77. bölümde Fatma kendisine yöneltilen zor soru karşısında büyük şok yaşadı ve Devran'ı kurtarmak için yalan söyledi. Azad ise Nujin Ana'ya her şeyi itiraf etmeye geldiği sırada konakta silah sesleri duyuldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler