MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük Gelin son bölümünde Nujin Ana krizi

Küçük Gelin 80. bölümü ile izleyicileriyle buluştu. Küçük Gelin son bölümüne gerçekleri öğrenen Nujin Ana'nın krizi damga vurdu.

KÜÇÜ GELİN 80. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Ekranların soluksuz izlenen dizisi Küçük Gelin 80. bölümü nefes kesecek sahneleriyle izleyicileriyle buluştu. Ekranların heyecan dozu yüksek dizisinde yine aksiyon tavan yaptı. Cemal'in ölümü ile ilgili gerçeği öğrenen Nujin Ana kriz geçirdi, aniden yere yığıldı. Kilitli bir evde bebeğiyle kalan Zehra ise bir tehlike ise beklenmedik bir tahlikeyle karşı karşıya kaldı.. Küçük Gelin 80. bölümü 24 Mayıs Pazar günü Samanyolu Tv'de ekrana geldi.

KÜÇÜ GELİN 80. BÖLÜM ÖZETİ

Konaktan kovulan Devran, Kirmanlara büyük bir acı yaşatmakta kararlıydı. Devran, Azad'la bir hesaplaşma içine girerken, Behiye de konağa gizlice girip bazı önemli belgeleri ele geçirmeye çalıştı. Behiye'nin bir işler peşinde olduğunu Zümrüt gördü. Köşeye sıkışan Behiye, Nujin Ana'ya Kadim'in ihanetini ve Cemal'in ölümü ile ilgili gerçeği anlattı. Bu şok haberle sarsılan Nujin Ana, kriz geçirdi ve aniden yere yığıldı. Harmanlı'dan gitmeye hazırlanan Melek, Zehra'nın kaybolduğu haberi ile çılgına döndü. Kilitli bir evde bulunan Zehra ve bebeği ise büyük bir tehlike altındaydı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler