MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurt Seyit ve Şura Final bölümüyle ekrana veda etti

Star Tv ekranlarının yüksek bütçeli dizisi Kurt Seyit ve Şura final bölümüyle ekrana veda etti. Kurt Seyit ve Şura dizisinin finalinde heyecan dolu anlar yaşandı.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah, Fahriye Evcen, Birkan Sokullu, Zerrin Tekindor, Ushan Çakır, Seda Güven, Tolga Savacı ve daha pek çok ismin yer aldığı Kurt Seyit ve Şura final bölümüyle heyecanlı anlar yaşattı. Final bölümünde Kurt Seyit intikam için ant içti. Kurt Seyit ve Şura'nın hikayesi İstanbul'da son buldu. Seyit Şura'yı uğurladığı gemiden ayrıldı ancak Seyit'in gönlündeki gemi hala demirli duymaktaydı. Seyit her ne yapsa da Şura'nın hayalinin peşini bırakmadı. Anıları aklında canlanıp durdu. Kurt Seyit ve Şura final bölümünde Mürvet Seyit'in, Şura'yla o gemiye bindiği düşüncesini aklından çıkaramayıp, kendini bitirdi. Seyit'in gecikmesi endişelerini arttırdı.

Kurt Seyit ve Şura İstanbul final bölümünde, Alya İngiliz askerler tarafından yakalandı. Petro'nun peşindeki askerler, şimdi de Alya'ya yardım ettiği için Seyit'in peşine düştüler. Evine baskın yaptılar. Baskın haberini daha önceden öğrenen Lütfü, Mürvetler'i Pera'ya kaçırdı. Petro'nun evine de baskın düzenlediler. Tina da bu baskın yüzünden Şeref oteline sığındılar. Final bölümünde Mürvet, Şura'nın ablasıyla aynı yerde sığınmak zorunda kalınca, Seyit ve Şura ile ilgili yeni hikayeler öğrendi. Seyit otele gittiğinde işgalci kuvvetlerin peşinde olduğunu öğrendi. Ailesini tehlikeye atmak istemeyen Seyit, İngilizlerle teke tek yüzleşmeye karar verdiğinde Petro ile ilgili gerçeği öğrendi. Petro artık sadece bir rakip değil, aynı zamanda vatanından ayrılmasına sebep kişidir. En yakın arkadaşlarının, Mişa'nın, ailesinin, kollarında can veren Osman'ın katili Petro'dur

Vitrin


En Çok Aranan Haberler