MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtalan Ekspres, Dada Dandinista'ya konuk oldu

Dada Dandinista 25. bölümü ile Cumartesi gecelerine damga vurmaya devam etti. Okan Bayulgen sunumuyla gerçeklenDada Dandinista son bölümü yine kahkaha dolu bir bölümle ekranlara geldi. Kurtalan Ekspres, bu Dada Dandinista'nın 25. bölüm konuğu oldu.

25 Nisan gecesi saat 23.15'te ekrana gelem Dada Dandinista yine çok konuşturacak sahneleriyle ekrana geldi. Ekranların en çok izlenen talk Show programlarından olan Dada Dadanista konukları, canlı sahne şovları ve çılgın yarışmaları ile yine Cumartesi gününe ve pazar sabahına damga vurdu."Medya Arkası", sosyal medyada deprem etkisi yaratan "En Acıtıcı Bölüm", konukların mazisini deşen "Geçmişini Silemezsin" ve daha bir çok eğlenceli anlardan meydana gelen Dada Dandinista son bölümüne yine birbirinden ünlü isimler konuk oldu.

DADA DANDİNİSTA SON BÖLÜM ÖZETİ

25. bölümüyle ekrana gelen Dada Dandinista, Cumartesi gecesini evde geçirenlere eğlenceli dakikalar yaşatırken, Okan Bayülgen'in konuklarıyla yaptığı keyifli muhabbet Pazar sabahının erken saatlerine kadar devam etti. Canlı yayın sürprizleriyle dolu olan Dada Dandinista'da, birbirinden ünlü konuklar, canlı sahne şovları, diziler-filmler-şarkılar-türküler ve çılgın yarışmalar var.

Okan Bayülgen'in meşhur "Medya Arkası", sosyal medyada deprem etkisi yaratan "En Acıtıcı Bölüm", konukların mazisini deşen "Geçmişini Silemezsin" ve daha bir dolu eğlence Dada Dandinista'da… Programın bu haftaki konukları; Kurtalan Ekspres, Haluk Levent, rap şarkıcısı Kamufle, Pamela; 'Öğrenci İşleri' filminden Begüm Öner, Murat Akkoyunlu, Yeliz Şar, Fırat Tanış; 'Yolunda A.Ş.' filminden Erdağ Yenel, Doruk Nalbantoğlu, Emre Budak oldu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler