MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi 245. bölüm Kanal D'de yayınlandı

Perşembe akşamlarının heyecanı ve aksiyonu yüksek dizisi Kurtlar Vadisi son bölüm 12 Şubat akşamı vadiseverlerle buluştu. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi 245. bölümde Polat Alemdar ve Brandon bir kez daha karşı karşıya geldi. Diğer yandan Pusat ve Baltazar, birbirlerine üstün gelmek için her yolu denemeye başladı.

Kurtlar Vadisi dizisi son bölümüyle sevenleriyle buluştu. Heyecanın bir an olsun azalmadığı dizinin bu bölümü vadide olayların karıştı, izleyici Kurtlar Vadisi 245. bölümünde ekrana bağlandı. Polat Alemdar ve Brandon bir kez daha karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmayla bir kez daha kozlarını paylaşacak olan iki düşman bir takım meseleler hakkında konuştu. Hafızalardan silinmeyecek bir bölümle ekrana gelecek olan Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü 12 Şubat Perşembe akşamı Kanal D'de ekrana geldi.

Polat - Brandon karşılaşması

Kurtlar Vadisi son bölümde Polat Alemdar, bir kez daha Brandon ile karşı karşıya geldi. Bu seferki karşılaşmaları o kadar kısa sürmedi. Çünkü konuşacakları çok fazla konu vardı. Polat'ın Brandon hamlesine karşı cevap gecikmedi. Lion timi hemen alarma geçti. Cahit, Yüce Majeste ile görüşmeye bu kez çok yakın olsa da tehlike peşini bırakmadı.

Pusat - Baltazar mücadelesi

Mankurt hakkındaki gerçekler gün yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Üstelik ekibi de bu gerçeklerin farkına varmıştı. Fehmi büyük çabayla oluşturduğu konseyin iş başı yapması için sabırsızlanıyordu. Kurtlar Vadisi Pusu 245. bölümde İstanbul sefirliği için görevlendirdiği Pusat ve Baltazar, birbirlerine üstün gelmek için her yolu denemeye başladı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler