MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi oyuncusunu öldürdüler

Genç oyuncu Nihat Kantemir'e 14 el ateş edildi.

Kurtlar Vadisi ve birçok dizide oynayan Nihat Kantemir, Sefaköy'de arabasına binerken saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz kişinin 14 kurşun sıktığı oyuncu yaşamını yitirdi.

Kurtlar Vadisi'nin yanı sıra birçok tiyatro oyunu ve dizide oynayan Nihat Kantemir'in yaşamını yitirdiği olay şöyle gelişti:

KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU

Sefaköy Maslakçeşme Caddesi üzerindeki evinden saat 14:00 civarında çıkan Nihat Kantemir aracına bindi. Bu sırada kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi Kantemir'in yanına gelip tabancayla kurşun yağmuruna tuttu. Saldırgan olay yerinden koşarak kaçarken, olayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil ve polise bildirdi.

14 BOŞ MERMİ KOVANI

Olay yerine gelen ambulans ile özel bir hastaneye kaldırılan genç oyuncu yapılan tıbbi müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Meydana gelen silahlı saldırıda polis olay yerinde 14 boş mermi kovanı buldu. Olayı duyan genç oyuncunun yakınları ve arkadaşları sinir krizleri geçirirken kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı. Atölye Kiler oyuncuları kadrosunda yer alan genç oyuncu son olarak Kurtlar Vadisi dizisinde rol almıştı. Genç oyuncunun öldüğünü duyan yakınları da sinir krizi geçirdi. Polis cinayetten sonra izini kaybettiren saldırganı yakalamak için çevre işyerlerindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

NİHAT KANTEMİR KİMDİR

1975 Yılında İstanbul'da doğdu. 1998 yılında İsviçre'de bulunan Waldow Üniversitesi Lojistik bölümünden mezun oldu. Lojistik bölümlerinde işletmeci olarak çalıştı. Tiyatro hayatına 2008 yılında MSM Taksim'de başladı. 2010 yılında Bakırköy Halk Eğitim Merkezi Oyunculuk ve Yaratıcı Drama Atölyesi'nden, 2011 yılında Güngören Halk Eğitim Merkezi Drama Atölyesinden başarıyla mezun olup sertifikasını alarak "AtölyeKiler Oyuncuları" Oyunculuk ve Yaratıcı Drama Atölyesine başladı.

ÇALIŞMALARI

Yasaklar (Kandemir Konduk) / Kabere

Lucky Carter (Harold Dennis) / Tiyatro

İki Kişilikli Adam (Robert Bloch) / Tiyatro

Yeşilçam (Mesut Güner) / Tiyatro

Ortaya Karışık (Mesut Güner) / Tiyatro

Töre (Turgut Özakman) / Tiyatro

Pegasus / Reklam

Elveda Derken / Dizi

Annem / Dizi

Ezel / Dizi

Adanalı / Dizi

Arka Sokaklar / Dizi

Yaprak Dökümü / Dizi

Kurtlar Vadisi / Dizi


Vitrin

En Çok Aranan Haberler