MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 241. bölüm Kanal D'de ekrana geldi

Kanal D'nin beğenilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle yine izleyenlerini koltuklarına kitledi. Kurtlar Vadisi Pusu 241. bölümde Brandon Polat Alemdar'ı tuzağına düşürmek için hareket ederken, Polat ise karşı bir hamle için hazırlıklarına başladı ve tüm ekibi planına dahil etti.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu 241. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Her bölümünde aksiyonun, heyecanın tavan yaptığı dizi 'Vadisever'leri koltuklarına çivilemeye devam etti. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Polat Alemdar'ı köşeye sıkıştırmak isteyen Brandon, eline geçen hiç bir fırsatı kaçırmak istemedi. Polat Alemdar ise kendine kurulan tuzağın farkındadır ve tüm ekibi seferber etti. Büyük bir ilgiyle izlenen Kurtlar Vadisi Pusu 241. bölümüyle 25 Aralık Perşembe akşamı Kanal D'de ekrana geldi.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Polat kendisine kurulan kumpasa düşmemek için, zekice kurduğu planına tüm ekibini dahil etti. Ekip ise Polat'ın bu hamlesine tereddüt etmeden katıldı. Cahit ve Safiye'nin kurtulması için Kurtlar Vadisi Pusu 241. bölümde herkes tetikteydi. Brandon ise planını güçlendirmek için yeni figüranlarını hazırlamakla meşguldü. Polat'ın zayıf bir anını bekleyen Brandon, bu sırada kendi hazırladığı planı sağlama almak için harekete geçti.

Brandon Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Polat Alemdar'ı köşeye sıkıştırmak için her imkanı değerlendirdi. Neyse ki Polat onu bu dertten kurtaracaktı. Çünkü görüşmek isteğini başka birisi vardı. Fehmi, konseyini sağlam kurmak için çok titiz çalışı. Kurtlar Vadisi Pusu 241. bölümde Pusat ve dostlarının sofrasının bereketini kaçırmak için Baltazar ve Pitbull'u, keşif yapmaya başlamışladı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler