MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 242. bölümde vadide gerginlik devam etti

Kanal D'de ekrana gelen fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle ekrana geldi. Nefes kesen bir bölümle izleyici karşısına çıkan Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Cahit konsey için altınların peşine düştü. Diğer yandan Polat Alemdar Brandon'a not bıraktı.

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle ekrana geldi. Kurtlar Vadisi Pusu 242. bölümde vadide gerilim arttı, aksiyon dolu sahneler bu bölümde de eksik olmadı. Seyirci koltukları başına kitlendi. Polat Alemdar Brandon'a kim olduğunu hatırlaması için bir not bıraktı. Evinin etrafındaki akrepleri ise ateş çemberi bekledi. Heyecan dozu yüksek dizi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü 15 Ocak Perşembe akşamı Kanal D'de ekrana geldi.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Polat Alemdar, Brandon'a kim olduğunu hatırlaması için bir not bıraktı. Brandon'un cevabı ise merak konusuydu. Evinin etrafındaki akrepleri ateş çemberi bekliyordu. Sagir'in herkese söyleyecek bir sözü vardı ve canlı yayını izleyenler azılı bir teröristin itiraflarından fazlasını duydular. Fehmi cephesinde ise konsey hazırlıkları sürdü.

Gücün yoluna çıkan herkes etrafa savrulmaya devam etti. Kurtlar Vadisi Pusu 242. bölümde Erhan sonunda uzun zamandır hayalini kurduğu yerdeydi. Avcıyken av olma tuzağına düşme tehlikesi ise hemen yanı başında onu bekliyordu. Cahit konsey için altınların peşine düştü fakat hiç beklemediği bir isim ondan önce harekete geçti. Elif ve Leyla kendilerini hiç beklemedikleri bir tehlikenin tam ortasında buldular. Elif ve Leyla'nın saklanacak yerleri yoktu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler