MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 244. bölüm nefesleri kesti

Ekranların reyting rekortmeni dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm yine nefesleri kesti. Polat bir taraftan Nazife Ana'nın yasını tutarken, diğer yandan ise ölümün ardındakilerin peşine düştü. Kurtlar Vadisi Pusu 244. bölüm 29 Ocak Perşembe akşamı ekrana geldi.

Ekranların heyecanlı dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 244. bölümüyle Kanal D ekranlarından izleyicisiyle buluşmaya devam etti. Aksiyonun bir an olsun eksik olmadığı bu bölümde gerilim iyice arttı. Seyirci yaşanacak gelişmelerle koltukları başına kitlendi. Polat Nazife Anne'nin şokuyla sarsıldı. Bu yaşananların arkasında Brandon'un olduğunu düşünen Polat, ondan hesap sormaya gitti. Vadiseverlerin merakla beklediği Kurtlar Vadisi Pusu 244. bölümüyle 29 Ocak Perşembe akşamı ekrana geldi.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Nazife Anne'nin şokuyla sarsılan Polat, tüm bu yaşananların arkasında bir oyun döndüğünden şüphelenmeye başladı. Nazife annenin ölümünün şüpheli olduğunu savunan Polat hem Brandon hem de Sagir'a yaptıklarının hesabını sormak üzere harekete geçti. Dostları ise Polat'ın acısını paylaşmak için onu bu zor gününde yalnız bırakmadılar. Nazife Anne'nin ölümü bilinmeyen sırların açığa çıkmasına sebep oldu.

Sagir izini kaybettirmek için savunmasız bir ailenin evine sığınır. Kurtlar Vadisi Pusu 244. bölümde aile üyelerinin kiminle karşı karşıya olduklarından haberleri yoktu. Cahit ve Bünyamin buluşmasına katılan misafir tüm planları bozdu,Bünyamin bu ziyaretle eski bir dostunu hatırladı!

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler