MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 248. bölüm nefes kesti

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle nefesleri kesti. Heyecan dolu anlara sahne olan Kurtlar Vadisi Pusu 248. bölümde Polat'ın kaçırılması ortalığı bir anda karıştırırken, dostları Polat Alemdar'ı kurtarmak için hemen harekete geçti.

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle Kanal D ekranlarından izleyicisiyle buluştu. Heyecanın bir an olsun azalmadığı dizinin bu bölümünde vadide olaylar karıştı, izleyici ekran başından bir an olsun ayrılamadılar. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 248. bölümde Polat kaçırıldı! Cahir ise sebep olduğu karmaşayı düzeltmek için harekete geçti.

KURTLAR VADİSİ PUSU 248. BÖLÜM ÖZETİ

Cahit'le karşılaşması sonrası tuzağa düşerek kaçırılan Polat'ın nereye götürüldüğünü kimse bilmiyordu. Cahit ise sebep olduğu karmaşayı nasıl çözeceğini düşündü. Şedid militanları yeni bir kaos için bir kez daha ortaya çıktılar. Fakat bu kez başka birlikler onlara destek oldular. Yusuf her geçen gün geçmişini ve çıktığı yeni yolu biraz daha iyi anladı.

Pusat ve Miran ticaret ziyaretlerine devam ettiler. Lion Timi Viktor'u kurtarmak için hareket geçti. Garip olan, Victor'un ölü değil, yaşıyor olmasına endişe ediyorlardı. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde dostları, Polat Alemdar'ı kurtarmak için seferber oldular. Çünkü zaman az, düşman ise çok fazlaydı.

KURTLAR VADİSİ YILDIZININ GERÇEK MESLEĞİ

ÜNLÜ OYUNCU KURTLAR VADİSİNDE!

Daha önce Deli Yürek, Ekmek Teknesi ve Acı Hayat gibi dizilerde rol alan Ahmet Yenilmez, artık Kurtlar Vadisi Pusu'da oynayacak. Ahmet Yenilmez'in dizide hangi rolü oynayacağı ise henüz açıklanmadı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler