MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 249. bölümde Polat ve Majeste yüzleşir

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu, son bölümüyle nefes kesti. Kurtlar Vadisi Pusu 249. bölümde Polat ve Majeste'nin karşılaşması izleyenleri ekran başına kitlerken, çok kirli bir sır da bu konuşmada açığa çıkmış oldu.

Perşembe akşamlarının heyecan ve aksiyonu bol dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 249. bölümüyle 5 Mart Perşembe akşamı izleyici karşısına çıktı. Hafızalardan silinmeyecek bir bölümle izleyici karşısına çıkan Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde vadi her zaman olduğu gibi karıştı. İzleyici bu gelişmeler karşısında ekran başından ayrılmadılar. Dizinin bu bölümünde pusuya düşürülen Polat, Majeste'yle karşılaştı. Bu karşılaşmada yaşananlar izleyicileri ekran başına kitledi.

KURTLAR VADİSİ PUSU 249. BÖLÜM ÖZETİ

Polat Alemdar ve Majeste karşılaşması heyecan yarattı. Aralarında çok ilginç bir konuşma geçti. Pek çok kirli sır ise bu konuşmada açığa çıktı. Peki, Majeste'nin Polat'ı zor durumda bırakan planı neydi?

ÇEMBER DARALDI

Polat Alemdar'ı kurtarmak için harekete geçen Cahit, Akif, Timur ve Yasin Komutan'ın hamlelerine karşı Algis karşılık verdi. Armageddon timinin kontrolünü alan Ozi hep istediği fırsatı yakaladı. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde çember daraldı ve müthiş bir kapışma yaşandı...

Profesör Martin'in Elif'in öğretmenine yapacağı ziyaret tatsız bir şekilde son buldu. Karacaahmet' in eğitimi sürdü. Yusuf için öğrenecek çok şey vardı.

KURTLAR VADİSİ PUSU İZLENME REKORU KIRDI

12 yıldır ekranların en çok izlenen dizisi olan ve başrolünde Necati Şaşmaz'ın yer aldığı 'Kurtlar Vadisi Pusu' başarısını internette de sürdürüyor.

711 milyon dakika

'Kurtlar Vadisi Pusu'nun Youtube kanalında yayınlanan bölümleri 1 Ocak'tan beri 36 milyon 305 bin kez izlendi. Bölümlerin toplam izlenme süresi ise 711 milyon dakikaya denk geliyor. Bu rakam, bu yılın ilk iki ayında izleyicilerin diziyi izleme süreleri, toplamda 1350 yıla denk geliyor.

Sosyal medyada da lider

'Kurtlar Vadisi Pusu', Facebook, Twitter, Google Plus ve İnstagram'da da Türkiye'nin en çok takip edilen dizisi konumunda yer alıyor. Dizinin Facebook'taki resmi sayfasının 4 milyon 370 bin takipçisi var. 'Polat Alemdar' sayfasını ise 2 milyon 250 bin kişi takip ediyor. Dizinin yapım şirketi Pana Film ise 280 bin takipçiye sahip. Diziyi Twitter'da 115 bin, İnstagram'da ise 41 bin kişi takip ediyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler