MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 250. bölümü yine nefes kesti

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle izleyenlerine aksiyon dolu bir akşam yaşattı. Kurtlar Vadisi Pusu 250. bölümde Polat ve Yüce Majeste'nin hesaplaşması bütün hızıyla devam etti. Öte yandan Fehmi ve Algis bir plan hazırladılar.

Ekranların uzun soluklu dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izleyenlerin karşısına kendi gününde ve kendi saatinde çıktı. Merakla beklenen bu bölümde her zaman olduğu gibi yine heyecanlı gelişmelerin birbiri ardını kovaladı. Fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu'da gerilim bu bölümle birlikte iyice tırmandı. Polat ile Majeste arasındaki savaş kızıştı. Kurtlar Vadisi Pusu 250. bölüm 12 Mart Perşembe akşamı ekrana geldi.

Hafızalardan silinmeyecek bir bölümle izleyici karşısına çıkan Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Polat Alemdar'ın ekibi Yüce Majeste'nin teklifini kabul edecek mi? Onları bu zorlu süreçte neler bekliyor? Polat Alemdar'a kurulan bomba düzeneği nasıl durdurulacak? Soruları yanıt buldu.

KURTLAR VADİSİ PUSU 250. BÖLÜM ÖZETİ

Polat ve Yüce Majeste ikinci rauntta kozlarını paylaşmaya devam ettiler. Alemdar'ın karşılaşacağı sürpriz isim kim? Fehmi ve Algis bir araya gelerek bir plan yaptılar.

Öte yandan konsey olan bitenlere karşı nasıl bir duruş sergileyeceğine karar verdi. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Martin tüm bu kargaşada ilerlemeye devam etti. İkili oyununun bir sonraki aşamasına başladı bile.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler