MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 252. bölümde Hoca kararını verdi

KGT ve Lion Timi arasındaki mücadele Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde de tüm hızıyla devam etti. Aksiyon dolu anların yaşandığı Kurtlar Vadisi Pusu 252. bölümde Hoca Polat'a kararını açıkladı! Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi dizide yine heyecan doruktaydı.

KURTLAR VADİSİ PUSU 252. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Hafızalardan silinmeyecek bir bölümle izleyici karşısına çakn Kurtlar Vadisi Pusu 252. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Kanal D ekranlarının heyecan dozu yüksek dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde aksiyon dozu yine oldukça yüksek oldu. Merakla beklenen dizinin bu bölümü oldukça hareketli geçti.

Aksiyon dolu gelişmelerin bir an olsun eksik olmadığı dizi yine nefes kesti. Yaşanacak gelişmeler izleyiciyi ekrana bağladı. 26 Mart Perşembe akşamı ekrana gelen dizide KGT ekibi, bu kez de Lion Timi tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

KURTLAR VADİSİ PUSU 252. BÖLÜM ÖZETİ

Leyla'nın cevabı karşısında hayal kırıklığına uğrayan Polat, olan biteni anlamlandırmaya çalıştı. Acısını içinde yaşayan Leyla ise Polat'tan köşe bucak kaçmaya ve sorularını cevapsız bırakmaya devam etti. Harun'u Sagir'in elinden kurtararak korumaya alan KGT ekibi, Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde bu kez de Lion Timi tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Fehmi ile yaptığı görüşmeden sonra kafası karışan Pusat'la Erhan'ın arasında geçen ilginç konuşma ne oldu. Hoca'nın Polat'a açıklayacağı büyük kararı neydi?Polat'ın bu karar karşısında tepkisi ne oldu? Erdem, mühendislerin karşısına çıktı. Kurtlar Vadisi Pusu 252. bölümde bu karşılaşmanın Erdem için taşıdığı farklı anlam neydi? Erdem'in geçmişine dair bilinmeyenler açığa çıktı. Merak edilen tüm sorular bu bölümde yanıt buldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler