MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 253. bölümde idam şoku

Kurtlar Vadisi Pusu 253. bölümüyle yine milyonları ekrana kilitledi. Heyecan dozu yüksek Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölümde Erdem'in kaçırılması ortalığı karıştırdı. Fehmi ise kalem kırarak sürpriz bir ismin idamına karar verdi.

Hafızalardan silinmeyecek bir bölümle izleyici karşısına çıkan Kurtlar Vadisi Pusu 253. bölümü ile 2 Nisan'da Kanal D ekranlarındaydı. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde yaşananlar karşısında izleyiciler ekran başından ayrılamadı.

Aksiyon dozu yüksek dizi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü yine çok konuşturacak sahneleri ardından bıraktı. Diziye bu hafta Erdem'in kaçırılması damga vurdu. Cahit ve Polat ise Erdem'i kurtarmak için harekete geçti. Kalemi kıran Fehmi, sürpriz bir ismin infazını istedi.

KURTLAR VADİSİ PUSU 253. BÖLÜM ÖZETİ

Polat ve ekibinin yeni hedefi Ortadoğu'daki petrolleri koruma altına almaktı! Ortadoğu'daki petrol yataklarını koruma altına almayı amaçlayan Polat Alemdar ve ekibi yeni bir operasyon başlattı. Polat adamlarını Ortadoğu'ya gönderdi. Bütün bunlar olurken Erdem kaçırılmıştı. Polat, Erdem'i kurtarmak için harekete geçti ve Erdem'in yerini buldu. Cahit'le birlikte onu kurtarmaya gittiler. Tilki'nin akıbeti merak uyandırdı. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Leyla ise cevabında ısrarlıydı ancak içinde şüpheleri devam etti. Kendisini doğru olanın Polat'tan uzak durmak olduğuna inandırmaya çalıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler