MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 254. bölümde kanlı ayin

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü 9 Nisan Perşembe akşamı ekranlara geldi. Çok konuşulan Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü nefe kesen sahneleriyle akıllara kazındı. Tapınakçıların lideri kanlı ayinlerinden birini hazırlanırken Polat Alemdarla karşı karşıya geldi.

Hafızalardan silinmeyen bölümlere imza atan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 254. bölümü yayınlandı. Her bölümü merakla izlenen Kurtlar Vadisi son bölümü de kafalarda soru işareti bıraktı. 9 Nisan Perşembe akşamı ekrana gelen dizide; tapınakçıların lideri yeni bir kanlı ayine daha hazırlanırken karşısında Polat Alemdar'ı buldu. Öte yandan Pusat'ın, yaşadığı kayıp büyük oldu.

KURTLAR VADİSİ PUSU 254. BÖLÜM ÖZETİ

kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde; Polat Alemdar ve ekibini köşeye sıkıştırdığını düşünen Lion Timi Komutanı John'u bekleyen sürpriz ne oldu? Erdem'in Polat Alemdar'dan isteği neydi? Akif ve Yasin, Sagir'in pususuyla karşı karşıya kaldılar.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde ateş çemberindeki mücadele nefesleri kesti. Pusat'ın Baltazar'la yaptığı Tilki Andrei planı yolunda gitmedi. Pusat'ın kaybı büyük oldu. Leyla ise gerçekleri saklamakta ısrarcıydı ve Polat'ın tüm çabalarını karşılıksız bırakmaya devam etti. Yüce Majeste'nin gizli reçetesi ortaya çıktı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler