MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 255. bölümde Polat affetmedi

Kurtlar Vadisi Pusu 255. bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Dizinin bu bölümünde yine bol aksiyon ve entrika vardı. Kurtlar Vadisi 255. bölüme Polat'ın Sagir'i yakarak öldürdüğü sahneler damga vurdu.

Gerilim dolu sahneleriyle adından çok söz ettiren Kurtlar Vadisi Pusu 255. bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Yayınlandığı her bölümle çok konuşturan Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde intikam yeminleri edildi. Dizinin son bölümüne Sagirin Akif'i bir kafese tıkıp onu diri diri yakmaya hazırlandığı sahneler damga vurdu. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü 16 Nisan saat 20.00'de Kanal D'de yayınlandı

KURTLAR VADİSİ 255. BÖLÜM ÖZETİ

Yüce Majeste'nin ölümü üzerine karanlık güçler yeni bir oluşum için planlarını yapmaya başladılar. Fakat artık Polat'ın kim olduğunun farkına vardılar. Sagir'in kapanında kısılıp kalan Akif ve adamlarını neler bekliyordu? Kurtlar Vadisi pusu 255. bölümde Akif, silah arkadaşlarına veda etti. Sagir, Akif'i IŞİD gibi bir kafese tıkıp onu diri diri yakmaya hazırlandı. Polat ve Ekibi Akif'i zamanında kurtarabildi mi? Sagir'in pususuyla karşı karşıya kalan Akif ve Yasin ne yaptı?

Kurtlar Vadisi son bölümde; Yasin arkadaşlarını kurtarmak için harekete geçip KGT'yi uyardı. Miran'ın cenazesinde Settar intikam yemini etti. Leyla, hastalığını kabullenme sürecine girdi. Profesör Martin, Süha'yı tanımak ve planını ona göre şekillendirmek için ziyarette bulundu. Karacaahmet ile Cahit buluştu, buluşma öncesinde Cahit'i bekleyen sürpriz neydi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler