MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde şok final

Kurtlar Vadisi Pusu 258. bölümüyle vadiseverlerle buluşmaya devam etti. Ekranların uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde Cahit, şüphelendiği Martin'i gözlemlemek için aradığı fırsatı buldu.

Ekranların en uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi 258. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Her bölümünde olduğu gibi dizinin bu bölümünde de aksiyon tavan yaptı. Fenomen dizi Kurtlar Vadisi son bölümünde Türkiye'nin düşmanlarıyla mücadeleye zaman kaybetmeden devam etti. Nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüne yine bol aksiyon var. Başrollerinde Necati Şaşmaz, Çiğdem Batur, Ali Buhara Mete, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak, Gaye Gürsel'in yer aldığı dizi 8 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarına geldi.

KURTLAR VADİSİ 258. BÖLÜM ÖZETİ

Kurtlar Vadisi son bölümünde Polat ile Tilki'nin çarpışması çok daha şiddetli oldu. Dizinin bu bölümünde Polat Alemdar Türkiye'nin düşmanlarını teker teker temizlemeye devam etti. Kanal D ekranının efsane dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan son hız devam etti. Polat Alemdar eski mekanına geri döndü. Pusat ve Zülfikar'ın görüşmeleri sırasında alacakları haber tüm planlarını değiştirdi. Martin ve Safiye'nin akşam yemeğine Cahit de katıldı. Cahit, şüphelendiği Martin'i gözlemlemek için aradığı fırsatı buldu. Akif ve adamları ikna olmayan kuyu sahibinin yanına gittiklerinde anlaşmaya karşılık olacak şartı öğrendiler.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler