MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 260. bölümünde şok sahne

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde nefes kesen çatışma yaşandı. Kurtlar Vadisi Pusu 260. bölümünde Polat, kardeşini kurtarmak için bir hamle yaptı.

Kurtlar Vadisi Pusu 260. bölüm fragmanı fenomenleriyle buluştu. Kanal D'nin en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde Polat yine büyük işler peşindeydi! Reyting rekortmeni dizi Kurtlar Vadisi Pusu 260. bölümü izleyicilerinin nefeslerini kesecek sahneleriyle ekrana geldi. Hafızalardan silinmeyecek bir bölümle izleyici karşısına çıkan dizinin bu bölümünde Polat, Pusat'ı bir kez daha kurtarmayı başardı. Necati Şaşmaz, Çiğdem Batur, Ali Buhara Mete, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak, Gaye Gürsel'in oynadığı, yönetmen sandalyesinde Doğan Ümit Karaca'nın oturduğu fenomen dizi Kurtlar Vadisi son bölümü 21 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarına geldi.

KURTLAR VADİSİ PUSU 260. BÖLÜM ÖZETİ

Kurtlar Vadisi Pusu 260. bölümünde Polat Alemdar kardeşi Safiye için Tilki ile takas anlaşması yaptı. Polat, Pusat'ın hayatını birkez daha kurtardı. Cahit ile Polat, Pusat'ı Tilki'nin elinden alsa da Safiye hala Rus mafyasının elindeydi. Pusat Çakır hayatını kurtaran Cahit ve Polat ile Hakkı Bey arasında kalmıştı. Hakkı Bey, Pusat Çakır'dan Cahit'i öldürmesini ister. Pusat'ın aklını bulandırmayı başaran Hakkı onu bu işi yapmaya henüz ikna edememişti. Akif ve arkadaşları petrol kuyularının sahiplerini ikna etmeye çalışırken ortaya çıkacak sürpriz isim kim oldu? Bölgedeki gücünü korumak isteyen Algis, Smith'le bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Böyle bir masada mutlaka yer almak isteyen Fehmi de oradaydı. Hakkı, Pusat'a sefirlik yolunda engel olmak için yeni bir hamle yaptı. Martin, Elif'i kaçırma planına kararlılıkla devam ettirdi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler