MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 261. bölümde Pusat ölümle yüzyüze

Kurtlar Vadisi son bölümü bomba gibi sahneleriyle ekrana geldi. Kurtlar Vadisi Pusu 261. bölümünde Yeni sefir adayının bıçakladığı Pusat yaşam savaşı verdi.

Aksiyon dozu Kurtlar Vadisi Pusu 261. bölümü nefesleri kesen sahneleriyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Dizinin bu bölümünde Polat Alemdar, Tilki'den intikamını almaya hazırlanırken, Pusat hastanede yaşam savaşı veriyordu. Türkiye televizyonlarının efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu sürpriz gelişmeleri karşısında vadiseverler ekran başından ayrılamadı. Ölüm kalım ve intikam savaşının ekrana taşınacağı Kurtlar Vadisi 261. bölümü 28 Mayıs Perşembe akşamı ekrana geldi.

KURTLAR VADİSİ 261. BÖLÜM ÖZETİ

Kurtlar Vadisi son bölümünde Polat Alemdar intikam savaşıyla bilenmişti. Polat Alemdar, büyük bir takasla kardeşi Safiye'yi Tilki'nin elinden kurtarmıştı ancak Profesör Martin verdiği ilaçla Safiye'nin sinir sistemini resmen felç edilmişti. Dizinin bu bölümünde en merak edilen soru: "Safiye düzelecek mi?" oldu. Kardeşinin konuşamadığını, yürüyemediğini kahrolarak öğrenen Polat Alemdar ve Safiye'nin sevgilisi Cahit'in vereceği tepki ne oldu?

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE YAŞAM SAVAŞI

Yeni sefir adayının bıçakladığı Pusat ise hastanede yaşam savaşı veriyordu. Pusat'ın intikamını almak da Cahit'e düştü. Tilki Andrei adamlarını büyük baskın için Polat'ın hastanesine gönderdi. Dizinin merak edilen konuları arasında Irak'ta patlayan bombalar, Musul'un petrolleri, Fehmi Kuzuzade'nin kirli oyunları da Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüne damga vuran konulardandı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler