MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 274. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü merakla bekleniyor. Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir bölümle ekrana gelen Kurtlar Vadisi Pusu 274. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 274. bölümü için heyecan dorukta! Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir bölümle ekrana gelen ve canlı bomba kriziyle ekrana kilitleyen dizinin yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Polat ve düşmanları arasında neler yaşanacak?Gölge'nin yeni planı ne? Geçtiğmiz hafta hapishaneden çıkan Pusat ve Profesör Altay arasında ne gibi yeni gelişmeler olacak? Başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu 274. bölümü 3 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

KURTLAR VADİSİ PUSU 273. BÖLÜM ÖZETİ

Geçtiğimiz haftanın finalinde izleyiciler; Gölge'nin Polat Alemdar'a kurduğu canlı bomba tuzağına tanık olmuş; Zeynep'in, Polat'ı tuzaktan kurtarmak için yaptığı hamleyi heyecanla tanık olmuştu Kurtlar Vadisi Pusu 273. bölümünde herkesin merak ettiği soru şu: Polat Alemdar, basın toplantısına canlı bomba sokup içeride bulunan herkesi havaya uçurmaya karar veren Gölge'nin kirli planını boşa çıkarmak için nasıl bir yöntem kullanacak? Gölge ise Polat Alemdar'a yardım eden Zeynep'e olan öfkesini onu ölümle tehdit ederek gösteriyor… Böylece aynı amaç için mücadele eden ikilinin arası Polat nedeniyle açılıyor. Hapisten çıktıktan sonra ekibe katılan Pusat, Altay'ın oğlunu Safiye ve Elif'in İsviçre'de yaşadığı eve götürerek güvene alıyor. Oğlunun güvende olduğunu öğrenen Profesör Altay ise medyanın önünde Türkiye'nin yeraltı zenginlikleriyle ilgili elde ettiği bütün bilgileri anlatıyor. Kurtlar Vadisi Pusu izleyicileri finalde çok büyük bir sürpriz beklerken, Yusuf kendisiyle ilgili önemli bir gerçeği öğrendi.

KURTLAR VADİSİ PUSU'NUN ACI KAYBI

13 yıldır pek çok isme kadrosunda yer veren Kurtlar Vadisi Pusu ekibi bu hafta içinde büyük bir acı yaşadı. Dizide Süha Tarık karakterini canladıran, aynı zamanda Kurtlar Vadisi Pusu'nun senaryosunda emeği bulunan İsmail Aydın, hayatını kaybetti. Süha Tarık karakteri dizide, Ömer Baba'nın sırrını bilen isim olarak Polat Alemdar'ın karşısına çıkan isimdi. Oyuncunun vefat haberi, dizi ekibini ve oyuncu arkadaşlarını yasa boğdu. Pana Film ekibi, İsmail Aydın'ın vefat haberini Kurtlar Vadisi Pusu'nun Twitter sayfasından şu ifadelerle duyurdu:"Başımız sağolsun. Değerli gönül dostumuz, ailemizin saygıdeğer büyüğü İsmail aydın, bu sabah geçirdiği ani bir kalp krizi ile hakkın rahmetine kavuşmuştur. İsmail ağabeyimize Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler