MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 283. bölümünde Polat geri dönüyor

İzlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu 283. bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. 13 yıldır zirveyi her hafta yenileyen Kurtlar Vadisi Pusu 283. bölümünde Polat sonunda gözünü açıyor.

Yıllardır zirveyi koruyarak büyük bir başarıya imza atan Kurtlar Vadisi Pusu 283. bölümüyle izleyicil karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son zamanlarda sürprizleri arka arkaya patlatan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni bölümünde de iddialı sahneler var. Son haftalarda Gölge'nin adamı Yusuf ve Polat ile ilgili ortaya çıkan gerçek, Polat Alemdar'a yıllar sonra ulaşan mektup ve son olarak Polat Alemdar'ın vurulması, vadi severlere şok üstüne şok yaşattı. Şimdi Kurtlar Vadisi Pusu 283. bölümünde yaşanacaklar büyük bir merak konusu. Polat iyileşecek mi? Suriye'de Gölge ile çatışmaya giren Pusat ve adamları neler yaşayacak? En önemlisi Polat Alemdar'ın ortadan kaybolmasının arkasında kim var? Tüm bu soru işaretleri Kurtlar Vadisi Pusu 283. bölümünde yanıt bulacak.

KURTLAR VADİSİ PUSU 283. BÖLÜM ÖZETİ

Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta herkesin öldüğünü düşündüğü Polat Alemdar Murali'nin mekanında şifa bulmaya çalışır. Heyecan fırtınasının yaşanacağı bu bölümde Yusuf'un Polat Alemdar'ı kurtarmak için yaptığı gizli planın ayrıntıları ortaya çıkıyor!Murali'nin tedavisiyle toparlanan Polat, yavaş yavaş iyileşmeye başlar. Yaptığı planı Polat Alemdar'a anlatan Yusuf, hiç ummadığı bir tepkiyle karşılaşır. Yusuf ise Gölge ve John Smith'in iş bağlantılarını araştırmaya başlar. Karşısına babası Fehmi Kuzuzade' nin sahibi olduğu Kuzuzade Holding çıkar.

SİYAH SANCAK İŞ BAŞINDA

Polat'ın en büyük düşmanı Gölge ise Kurtlar Vadisi Pusu 283. bölümünde Polat Alemdar'ı ortadan kaldırdığını düşünerek, hayalindeki Büyük Babil Devleti'ni kurmak için tekrar harekete geçer. Ona göre, önünde artık hiçbir engel kalmamıştır. Ancak gözden kaçırdığı büyük bir ayrıntı vardır. Siyah Sancak.Komutan Yasin önderliğindeki Siyah Sancak, Gölge'nin ordusu Dark River'dan aldığı darbe üzerine karşı saldırıya geçer. Siyah Sancak'a Cahit de katılır ve Gölge'yi ele geçirmek için büyük bir operasyon başlar.Zeynep ve Tilki, Karun'un verdiği görev üzerine Rusya'da harekete geçer ve Büyük Konsey Üyesi Sergei'yi yakından takip etmeye başlarlar. Bir kumarhanede Zeynep normal biri gibi yaklaşarak Sergei ile tanışır. Plan normal bir şekilde ilerlerken hiç hesap etmedikleri bir olay gerçekleşir. Uzun bir aradan sonra Raskoln de ortaya çıkar. Mete, Kenan ve Raskoln'ü tanıştırır. İkili arasında samimi bir ilişki başlar.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler