MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu ekibini yasa boğan ölüm

Kurtlar Vadisi Pusu ekibiyle ilgili bu kez gerçekten ölüm haberi geldi. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin tüm dekorlarını yapan Musa Karagöz'ün vefat haberini sanatçı Onur Akay duyurdu.

Yeşilçam'ın emekçilerinden oyuncu Musa Karagöz hayatını kaybetti. Sanat camiasına acı haberi ünlü sanatçı Onur Akay verdi. Twitter'da Musa Karagöz'ün fotoğrafını da paylaşan Onur Akay, ölüm haberini şu sözlerle duyurdu: "Önemli filmlerde rol almış, değerli sinema emekçisi Musa Karagöz'ü kaybettik. Kurtlar Vadisi Pusu ekibi ise, can dostlarına Musa abilerine ağlıyor. Kurtlar Vadisi Pusu'nun tüm dekorlarında emeği olan sinema sanatçısı ve dekor ustası olan sanatçımıza Allah'tan rahmet diler, tüm sevenlerine başsağlığı dilerim." dedi.

Oyuncu, yapım ve sanat ekibi çalışanlarından Musa Karagöz, Semih Kaplanoğlu'nun yönettiği 'Meleğin Düşüşü' adlı uzun metraj sinema filmi, Serhat Karaaslan'ın yönettiği 'Bisiklet', Cahit Çeçen ve Ali Sinan Elmaslı'nın yönettiği 'Tamirci Çırağı' ve Cahit Çeçen'in yönettiği 'Kahpe Devran' adlı filmlerde oyuncu olarak rol almıştı. Çok sayıda film ve dizide ise sanat yönetmeni olarak görev alan ünlü oyuncu ve dekor ustası Karagöz, Kurtlar Vadisi Pusu'nun tüm dekorlarını yapmıştı.

KURTLAR VADİSİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi Pusu 259. bölümde Pusat Çakır ölümle burburuna geldi. Settar Ağa'yı öldüren Tilki'nin elinde iki güçlü koz daha vardı. Safiye ve Pusat'ı Polat'a karşı kullanan Tilki'nin ise zayıf noktası Ordinaryus adındaki kimyagerdi

Polat Alemdar, Settar ve Pusat'ın kaçırılmalarında rolü olan Ordinaryüs'ün peşine düştü. Köşeye sıkışan Ordinaryüs'ün sonu ne oldu? Safiye'yi kaçıran Martin, ona aslında kim olduğunu ve neyin peşinde olduğunu anlattı. Ardından Tilki Andrei'nin karşısına reddedemeyeceği bir teklifle çıktı. Polat Alemdar, Tilki'nin mekanını buldu. Büyük baskında Polat, Cahit ve Erhan ne ile karşılaştı?


Vitrin


En Çok Aranan Haberler