MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu ekibinin acı günü

13 yıldır pek çok oyuncuya kadrosunda yer veren Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Süha Tarık karakterini canladıran oyuncu İsmail Aydın, kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti.

Kurtlar Vadisi Pusu ekibi, İsmail Aydın'a ağlıyor... Kanal D ekranların izleyicisiyle buluşan, 13 yıldır pek çok isme kadrosunda yer veren Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Süha Tarık karakterini canladıran oyuncu İsmail Aydın, hayatını kaybetti. Süha Tarık karakteri dizide, Ömer Baba'nın sırrını bilen isim olarak Polat Alemdar'ın karşısına çıkan isimdi. Oyuncunun vefat haberi, dizi ekibini ve oyuncu arkadaşlarını yasa boğdu. Pana Film ekibi, İsmail Aydın'ın vefat haberini Kurtlar Vadisi Pusu'nun Twitter sayfasından şu ifadelerle duyurdu:"Başımız sağolsun. Değerli gönül dostumuz, ailemizin saygıdeğer büyüğü İsmail aydın, bu sabah geçirdiği ani bir kalp krizi ile hakkın rahmetine kavuşmuştur. İsmail ağabeyimize Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

YARIN DEFNEDİLECEK

Kurtlar Vadisi Pusu ile dizi dünyasına adım atan İsmail Aydın'ın yarın defnedileceği öğrenildi. İki sezondur "Kurtlar Vadisi Pusu"da Süha Tarık karakterini canlandırmanın yanı sıra dizinin senaryosuna da katkı sağlayan İsmail Aydın için, bugün Şakirin Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun diğer bir oyuncusu Ali Buhara Mete konuya ilişkin yaptığı açıklamada, İsmail Aydın'ı uzun süredir tanıdığını belirterek, "Çok güzel bir insandı. Kimseyi incitmeyen, kırmayan, çok tatlı bir insandı. Birlikte, 1 yıl boyunca çalışma fırsatına da eriştim. Hem sette hem şirkette güzellik saçardı. İnsanlara umut verir, güzel şeyler söylerdi. Benim gibi bir çok kişinin de aynı fikirde olduğunu düşünüyorum. Erken ama çok güzel hatırlanacak şekilde gitti" ifadelerini kullandı.

KURLAR VADİSİ PUSU'NUN SÜHA'SI YANİ İSMAİL AYDIN KİMDİR?

Burdur'un Bucak ilçesinden emekli öğretmen olan İsmail Aydın, popüler televizyon dizi Kurtlar Vadisi Pusu ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştı. Bucaklı ilçesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olan İsmail Aydın, Kurtlar Vadisi Pusu'nun 233. bölümünde ilk defa izleyici karşısına çıkmıştı. Dizide Ömer Baba'nın sırrını bilen isim olarak Polat Alemdar'ın karşısına çıkan isim Süha Tarık'a hayat veren İsmail Aydın, senaryo yazarlığı da yapmaktaydı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler