MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu finali sorularına şok yanıt

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümleriyle ekrana damga vuruyor. 2003'ten beri devam eden Kurtlar Vadisi Pusu'nun final yapıp yapmayacağı merak ediliyor

Gazeteci ve TV eleştirmeni Mesut Yar, Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerini mutlu edecek bir haber verdi. Ünlü gazetecesi bu sezon hangi dizilerin devam edeceğini köşesinden duyurdu. Ekranların iddialı yapımlarına dair yorumlar yapan Mesut Yar, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin final yapmayacağını köşesindeki şu yazıyla duyurdu.

Çoğu dizi sezon finaline doğru yürüyor. Ama koca bir sezonu kapatan ve hikayeyi gelecek yıla uzatanlar arasında yukarı çizgide seyreden çok dizi bulunmuyor. Bana göre yılın dizileri sayılacak bu işlerin bir listesini yaptım: Kocamın Ailesi'ni başa koyuyorum. Hemen ardından Poyraz Karayel geliyor. Yeni sezonu görmez dediğimiz O Hayat Benim hâlâ şaşırtıcı bir yükselişte... Eh hepsini sayıp da Sungurlar'ı ya da Küçük Gelin'i dışarıda bırakmak olmaz.

Kurtlar Vadisi Pusu, sıkıntı yaşamasına rağmen son birkaç bölümdür yine çıkışta. Ve elbette Güzel Köylü ve yine elbette Beni Affet de listede yerlerini alıyorlar. Son olarak Paramparça ( diyerek listeyi fazla parçalamadan mevzuyu noktalıyorum.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM ÖZETİ

Kurtlar Vadisi Pusu 260. bölümünde Polat Alemdar kardeşi Safiye için Tilki ile takas anlaşması yaptı. Polat, Pusat'ın hayatını birkez daha kurtardı. Cahit ile Polat, Pusat'ı Tilki'nin elinden alsa da Safiye hala Rus mafyasının elindeydi. Pusat Çakır hayatını kurtaran Cahit ve Polat ile Hakkı Bey arasında kalmıştı. Hakkı Bey, Pusat Çakır'dan Cahit'i öldürmesini ister. Pusat'ın aklını bulandırmayı başaran Hakkı onu bu işi yapmaya henüz ikna edememişti. Akif ve arkadaşları petrol kuyularının sahiplerini ikna etmeye çalışırken ortaya çıkacak sürpriz isim kim oldu? Bölgedeki gücünü korumak isteyen Algis, Smith'le bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Böyle bir masada mutlaka yer almak isteyen Fehmi de oradaydı. Hakkı, Pusat'a sefirlik yolunda engel olmak için yeni bir hamle yaptı. Martin, Elif'i kaçırma planına kararlılıkla devam ettirdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler