MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 256. bölümde nefes kesen sahneler

Her hafta soluksuz izlenen Kurtlar Vadisi Pusu son 256. bölümü ile aksiyon kaldığı yerden devam etti. Aksiyon dozunun bir an olsun azalmadığı Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Baltazar ihanetenin cezasını acı bir şekilde çekti ve öldürüldü.

Kurtlar Vadisi Pusu 256. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Türk televizyon tarihinin gelmiş geçmiş uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde heyecanlı gelişmeler ard arda geldi. Merakla beklenen dizide bu hafta Polat Alemdar sonunda Fehmi ile yüz yüze görüştü. İki büyük gücün görüşmesinde Polat, Fehmi'yi uyardı. Vadi'nin yeni baronuna tapınakçılar ile arasına mesafe koymasını isteyen Polat aksi halde çocuklarını babasız bırakmakla tehdit etti.

23 Nisan akşamı ekrana gelen Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde; Polat, Fehmi'nin önüne iki seçenek koydu: Fehmi ya tapınakçılarla, gizli örgütlerle, hanedanlarla bağlarını kesip bu Türkiye'de yaşacaktı ya da iki oğlunun da yetim kalmasına neden olacaktı. Bütün bunlar olurken Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde petrol bölgelerindeki savaş ise devam etti.

KURTLAR VADİSİ 256. BÖLÜM ÖZETİ Sagir'in kirli oyunlarına son veren Polat Alemdar, bölgenin korunması için geride kalacak adamlarına talimatlarını verdi. Bölgenin sükuneti için gerekli tüm önlemler alındı. Öte yandan Smith ve Britani buna izin vermemek için bir araya geldi.. Kurtlar Vadisi Pusu 256. bölümde Cahit'i takip eden tapınakçıların karşısına hiç beklemedikleri bir isim çıktı. Bu esnada Karacaahmet'in Cahit'e söyleyeceği çok önemli detay ne olacak?

Cahit'le birlikte Fehmi'nin yanına giden Polat, Fehmi'ye son uyarısını yaptı. Bu sırada orada göreceği bir isim Polat'ı oldukça şüphelendirdi. Cahit'in o ismi takibinde neler ortaya çıktı? Baltazar'dan ihanetinin hesabını sormak isteyen Pusat sonunda aradığı fırsatı buldu. Öte yandan Baltazar bu karşılaşmaya çoktan hazırlanmıştı bile . Kurtlar Vadisi Pusu 256. bölümde müthiş kapışmada neler yaşandı? Polat, sonunda Leyla'ya ulaştı mı?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler