MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 237. bölüm Kanal D'de ekrana geldi

Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 237. bölümüyle yine izleyicileri ekran başına kitledi. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Brandon'un istediği ortam oluştu.

Her hafta reytinglerde zirveye oynayan Kurtlar Vadisi Pusu 237. bölümüyle yine nefesleri kesti. Merakla beklenen dizinin bu bölümünde Brandon istediği ortamı oluşturmayı başarırken, Akif ise vuruldu! Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olan Kurtlar Vadisi Pusu 20 Kasım akşamı ekrana geldi.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Akif'e kurulan kumpas planı kusursuz bir şekilde ilerledi. Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölümünde Akif vuruldu, Akif'in geleceği ne durumda olacak merak konusu oldu.

Brandon'un istediği ortam oluştu. Brandon ve ekibi için her şey yolunda gitmekteydi, pürüz yoktu. Reşati sert mizacıyla işleri kolaylaştıracağını düşünürken, Fehmi'den gelen hamle bundan sonra atacağı adımları çok daha iyi düşünmesine neden oldu. Kurtlar Vadisi Pusu'nun dün akşam izlenen bölümünde heyecan yine eksik olmadı. Kurtlar Vadisi Pusu 237. bölümü dün akşam saat 20.00'de Kanal D ekranlarında yer aldı. Son bölümde yine silahlar susmadı. Polat Alemdar ve arkadaşları bu bölümde de düşmanlarına korkulu anlar yaşattı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler