MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 240. bölüm Kanal D'de ekrana geldi

Heyecan dolu Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle 'vadiseverler'i ekranların başına kitlemeyi sürdürdü. Kurtlar Vadisi Pusu 240. bölümde Brandon son darbeyi vurmak için hazırlıklarına başladı. Brandon Polat'ı köşeye sıkıştıracağı konusunda emindi.

Her bölümün heyecanlı geçtiği Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü izleyiciyle buluştu. 240. bölüm yaşanacak gelişmelerle izleyiciyi ekrana kitledi. Ekranların uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi son bölümde Polat Alemdar aldığı görevi uygulamak için harekete geçti. Aldığı bu yeni görev ne gibi gelişmelere sahne olacak merak konusu oldu. Kurtlar Vadisi Pusu 240. bölümü 18 Aralık Perşembe akşamı 20.00'de ekrana geldi.

Soluksuz izlenen dizi Kurtlar Vadisi Pusu kaldığı yerden izleyici karşısına çıkmaya devam etti. Son bölünde Brandon, manipüle ettiği olayların üzerine giderek son darbeyi vurmaya çok yaklaştı. Ona yardım edenlerle birlikte, Polat'ı köşeye sıkıştıracaklarından emindi ancak Yasin ve ekibini hesaba katmadı. Yasin ve ekibi karşılarına çıkarsa işin renginin değişeceğini bilen Brando planlarına devam etti. Değişen düzen her yerde etkisini göstermeye başladı. Baltazar, yeni bir oyun peşindeydi. Kurtlar Vadisi Pusu 240. bölümde Pitbull hevesle bu oyuna ortak olmak istedi.

Karşılarında duran Pusat Kurtlar Vadisi son bölümde elini güçlendirmek için önce kendi yanındaki dargınlığa son vermek zorundaydı. Sagir, İstanbul'u sevmişe benzemekteydi. Restoran işine girmeye heves etti. Tilki ise, biraz daha rahatına düşkündür Ticareti gölbaşında yapmaktaydı. Elindeki altınlarla kan pazarlığına girişti. Cahit, Safiye ile buluşacakken Martin'i gördüğünden memnun kalmadı. Kurtlar Vadisi Pusu 240. bölümde canını sıkacak daha büyük bir dert onu bekledi..

Vitrin


En Çok Aranan Haberler