MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Pusat'a ölümcül tuzak

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 259.bölüm ile ekrana geldi. Nefes kesen sahnelerin arka arkaya geldiği Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde Çakır Pusat ölümcül bir tuzakla karşı karşıya kaldı.

Ekranların reytin rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 259. bölümü izleyicilerinin nefeslerini kesti. Hafızalardan silinmeyecek bir bölümle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin bu bölümünde ölüme terkedilen Pusat Çakır kurtulabildi mi? Polat, Andrei'yi vurdu mu ? Tilki düştüğü tuzağı fark etti mi? Dizi merakta bırakan soru işaretleriyle izleyicilerini aksiyona doyurdı. Necati Şaşmaz, Çiğdem Batur, Ali Buhara Mete, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak, Gaye Gürsel'in oynadığı, yönetmen sandalyesinde Doğan Ümit Karaca'nın oturduğu fenomen dizi Kurtlar Vadisi 259. bölümü dün akşam saat 20:00 da Kanal D ekranlarına geldi.

KURTLAR VADİSİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi Pusu 259. bölümde Pusat Çakır ölümle burburuna geldi. Settar Ağa'yı öldüren Tilki'nin elinde iki güçlü koz daha vardı. Safiye ve Pusat'ı Polat'a karşı kullanan Tilki'nin ise zayıf noktası Ordinaryus adındaki kimyagerdi

Polat Alemdar, Settar ve Pusat'ın kaçırılmalarında rolü olan Ordinaryüs'ün peşine düştü. Köşeye sıkışan Ordinaryüs'ün sonu ne oldu? Safiye'yi kaçıran Martin, ona aslında kim olduğunu ve neyin peşinde olduğunu anlattı. Ardından Tilki Andrei'nin karşısına reddedemeyeceği bir teklifle çıktı. Polat Alemdar, Tilki'nin mekanını buldu. Büyük baskında Polat, Cahit ve Erhan ne ile karşılaştı?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler